XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur ska man beskära Mahonia Japonica


Berberis japonica är en medelstor, vintergrön buske som har blad liknar en järnek buske. Anläggningen producerar kluster av små gula blommor blommar i början av vintern som varar fram till våren. Efter avskaffandet av blommor, kluster av ljusblå eller svarta bär bildar att pågå till nästa vinter. Beskära berberis japonica anläggningen vid en punkt mellan avskaffandet av bären och utvecklingen av blomman blommar.

Instruktioner

1 Leta reda på alla döda grenar på Mahonia buske som verkar bruna, trasiga eller saknar blad. Beskära dessa lemmar off så nära basen av anläggningen som möjligt med hjälp sekatör.

2 Leta reda på alla höga, vertikala skott som fram toppen av Mahonia buske som är mycket längre än de omgivande grenar. Skär av dessa skott med hjälp av sekatör tills de är samma höjd som de övriga grenarna.

3 Crouch ner och titta på basen av anläggningen för att se om det saknar blad, som kallas legginess. Om anläggningen är bara nära marken, beskära av tre till fyra grenar från centrum av anläggningen nära marken för att främja ny tillväxt.

4 Rensa bort eventuella ytterligare sidoskott att forma växten i det önskade utseendet. Dessutom, ta bort ändarna av de grenar som hänger över till andra växter eller blockerar gångvägar.