XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur storlek en elmotor för RC Planes


När du hör orden elektriska RC flygplan, är det första som kommer att tänka på en park flygblad. Dessa plan är lätt vikt, liten, och kan flygas som helst. Det finns dock elmotorer på marknaden för RC plan av alla storlekar, så att du är inte längre begränsad till park flygblad. I själva verket kan de flesta bensindrivna flygplan omvandlas över till el, vilket gör det lättare att få ditt flygplan från marken.

Instruktioner

Look at the plans or manual that came with your plane. 1 Titta på planerna eller manual som medföljde planet. Vanligtvis ange vilken storlek elmotor att använda. Storleken visas under kV, vilket är spänningen konstant. Detta kommer att berätta hur många varvtal motorn varv per volt. Det kan också ha en viss vridmoment konstant eller Kt. En Kt motsvarar 1355 kV.

Weigh the plane. 2 Väg planet. Om du är ny på flygande eller vill ha en plan som flyger enkelt mätningen att gå med är 100 watt per pund av planet. Om du vill ha en plan som gör tricks och flugor vid högre hastigheter, använder en 150 till 200 watt per pund förhållande.

Measure your propeller. 3 Mät din propeller. För en propeller med stor diameter och stigning, behöver du en motor som kan producera mer varvtal. Annars kommer propellern skada motorn genom att dra för mycket ström. När du har mängden watt behövs, multiplicera det med batterispänning och du vet hur mycket kraft du behöver.