XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur storlek motorcykel vindruta


De flesta föredrar motorcykelvindrutor att de ser ut över, snarare än genom. Människor i kallare, mer regnig klimat i allmänhet föredrar sköldar som skyddar mer av bålen mot vinden, medan ryttare i varmare klimat uppskattar luftflödet som ger dem extra ventilation under de varma sommarmånaderna. Tricket att få rätt täckning för att tillgodose personliga preferenser faller i veta hur man mäter vindrutan höjd, och dess relation till motorcykeln.

Instruktioner

1 Om du har en manuellt justerbar vindruta, lägga den i det lägsta läget. Vissa motorcyklar har vindrutor som har en inställningsratten som höjer och sänker skärmen. För att bestämma storleken mest lämplig för dig, placera skärmen i dess lägsta inställning. Om du har en elektriskt justerbar vindruta, uttryckte det 1/4 av vägen upp från sin lägsta inställning.

2 Park motorcykeln på plan mark sedan använda en måttstock mäter 30 fot framåt från mitten av framhjulet, och placera en markör på denna plats.

3 Åtgärd 30 fot bortom den första markören och placera en andra markör vid denna plats.

4 Tape varvet stick till den befintliga vindrutan så att den 20-tums märke på måttstocken ställer upp med toppen av vindrutan. Den lägre delen av minnet bör vara nere, och pinnen ska centreras på vindrutan.

5 Sitt på cykeln och ta med den till en upprätt position Titta på den första markören och bestämma vilken höjd av pinnen matchar med där du ser de första och andra markörer.

6 I ett varmare klimat, eller för en preferens för mindre vindskydd den perfekta vindrutan höjd skulle falla strax ovanför 30-fots markör. I en kylare eller fuktigare klimat, eller för en preferens för mer vindskydd, den idealiska vindrutan höjd skulle falla närmare 60 fot markör.