XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur till nivå en toalett på en keramiska plattor golv


Om din toalett verkar röra sig när man sitter på det och det finns ingen uppenbar skada på golvet - eller om det bara känns snett - är chansen att det är ur nivå. Detta är inte bara irriterande, men det kan göra spolningsverkan hos toaletten mindre effektiv. Utjämning en toalett tar bara några minuter med några plastmellanlägg från din lokala järnaffär. Om ditt golv är keramiska, är projektet särskilt lätt, eftersom du kan bara täta runt basen efteråt att dölja shims.

Instruktioner

1 Lägg din nivå vid olika punkter på toppen av toalettskålen (med locket stängt) för att bestämma lutningen exakta läge. Den sida av toaletten som gör bubblan stiger är i överkant.

2 Om den låga sidan av vinkling är till vänster eller höger om toaletten, använd din nyckel för att lossa beroende golv bolt är på den sidan. Om den låga sidan är på framsidan eller baksidan av toaletten, lossa båda bultarna.

3 Lyft den låga sidan av toaletten genom att ta tag i skålens kant på den sidan och försiktigt dra uppåt. Slip tre plastmellanlägg under toalettens bas i underkant, ca 10 cm (fyra tum) från varandra. Sätt dem ungefär halvvägs under kanten av basen, med de tjocka kanterna av shims sticker ut.

4 Ställ toaletten ner på mellanläggen och ta en annan nivå läsning. Om det inte ännu nivå, lyft toaletten igen och skjuta shims ytterligare en halv centimeter (1/5 tum). Om du har shimsas för hög och toaletten är avstängd nivå i den andra riktningen, dra shims ut av samma antal. Fortsätt att justera tills toaletten är nivån.

5 Dra ner de två bultarna. Använd din rakkniv kniv för att skära bort de överskjutande delarna av shims som kikar ut från under toaletten. Lägg en rad vattentätt täta runt toaletten basen på golvet för att försegla det.