XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur vet jag skillnaden mellan en Banana Plant & en Groblad växt?


Bananer och mjöl är mycket lika till utseendet, men deras smak kunde inte vara mer olika varandra. Bananer är mjuka, söta, och bra för bakning, medan mjöl är mer fast och har en mycket stel smak som gör dem fördelaktigt att använda i exotiska recept. Medan bladen på groblad och bananplantor är färgade på samma sätt, de är något varierade i form och har några andra kontrollampa tecken som skiljer de två.

Instruktioner

1 Följ växtens blad. Även färgerna på bladen på båda groblad och bananplantor varierar, kan man ibland säga vilken som är vilken genom att kolla in formen. Groblad blad är på liknande sätt formad för att skosulor, medan bananblad tenderar att vara längre och mer rörformig och ibland även svärd-formad.

2 Kontrollera utseendet på frukt på plantan. Bananer är gula när den är mogen och är i genomsnitt 6 inches lång. Plantains är gröna eller svarta och är ett genomsnitt av 12 inches lång.

3 Håll frukten från anläggningen i handen för att känna texturen. Bananer är mjukare med medel tjock hud, medan mjöl är mycket fast och har hårda, tjock hud.