XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Idéer att skriva i Brother-in-law födelsedag


Hans födelsedag kommer snart och du behöver det perfekta kortet. Du har en för din bror, syster, make, maka, far, mor, son eller dotter, men hur brodern-in-law? Brother-in-lagar bör få samma särskilda uppmärksamhet som dina andra familjemedlemmar.

Rolig

Idéer att skriva i Brother-in-law födelsedag


Det är din bror-i-lags födelsedag och du vill få honom att skratta. Du kan göra ett skämt om honom att vara gift med din syster, men vara noga med att inte såra honom. Gå överbord kan göra mer skada än nytta. Gör det om du: "Jag är glad att du är fortfarande fast runt här Åh, det är därför jag gjorde din favorit kaka.." Eller gör ett skämt om din syster ". Grattis, du är här ett år Du måste verkligen älska min syster."

Sentimental

Idéer att skriva i Brother-in-law födelsedag


Kanske du inte kan tänka på ett skämt som din bror-in-law vill. Det viktiga är att erkänna hans födelsedag och din uppskattning av honom som en del av din familj. Alltid en trevlig känsla: "Grattis till den bästa bror-in-law någon kan ha." Gör honom slappna av: "Det är din dag Sparka upp fötterna, har en öl och njuta.." Prisa honom: ". Min syster är den lyckligaste tjejen i världen jag nästa lyckligaste att ha en bror-in-law som du."

Skriv det själv

Idéer att skriva i Brother-in-law födelsedag


Kanske de roliga eller känslo idéer inte säger vad du känner. Du kanske vill skriva något mer personligt för honom. Du kan beskriva din beundran för honom som en stor bror-in-law, make och far. Låt honom veta att du märker hans hårda arbete och omsorg anda. Kommentera din vänskap med honom och vad han betyder för din familj. Med egna ord i din egen handstil kommer att göra en stor touch. Han kommer inte att glömma en sådan personlig gåva.