XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Idéer för barns lekrum


Oavsett om du har ett stort utrymme eller liten, har ett lekrum för barn har vissa bestämda fördelar. Det ger ditt barn en plats för sin egen där hon kan sprida ut utan att ta över ditt utrymme. En korrekt utformad lekrum ger ditt barn mycket mer frihet genom att ge henne en chans att spela utan att behöva höra några minuters mellanrum för att tysta ner eller att vara försiktig.

Dekor

Idéer för barns lekrum


Välj ett tema som kompletterar ditt barns intressen. Om han älskar tåg, måla järnvägsspår runt väggarna, gör dörren ser ut som ingången till en tunnel och lägga ett tåg tuffar. Om dinosaurier är vad han föredrar, använd vägg gränser och väggdekaler att föra förhistoriska varelser in i rummet. Häng en pterodactyl från taket i hörnet. Barnmattor är allmänt tillgängliga i olika teman som kan komplettera rummets dekor. Några av dessa mattor dubbelt så play mattor, så att få en bil- eller tågtema matta ger också ditt barn vissa vägar eller järnvägsspår att använda med sina leksaker. Kolla in klass Mattor länken i avsnittet resurser för några idéer.

Lagring

Idéer för barns lekrum


En av funktionerna i ett lekrum är att ge utrymme för leksaker. Välj stadiga hyllor som kommer att kunna stå emot en hel del tung användning. Hyllor bör inte vara alltför hög, och det bör vara tillräckligt bred för att vara stabil i fallet ditt barn försöker klättra på den. Fästa hyllorna på väggen är en bra idé, bara för säkerhets skull. Hyllor som håller små fack gör att ditt barn att lagra leksaker med massor av små delar. Om rummet har en garderob, använda det för lagring, fylla den med hyllor och lådor. Använd tyg tvätt försvårar att lagra uppstoppade djur, bollar och andra skrymmande föremål. Måla och dekorera hyllor för att matcha rummet inredning.

möbel

Idéer för barns lekrum


Inte fylla rummet med en hel del möbler. Du vill att ditt barn att ha utrymme att spela. En tabell som kan användas för färgning, brädspel eller pussel är viktigt. Stolar anpassade till ditt barns storlek slutföra spelet området. Andra möbler kan vara minimal. Beanbag stolar lägga bekväma lounging fläckar och är lätta att flytta eller att införliva i golv spel. De finns i många olika utföranden och en mängd olika storlekar.