XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Idéer för en butler skafferi


Butlers pentryn var häftklamrar i stora viktorianska eran hem där de gav en plats för anställda att förbereda rätter för servering out-of-sight av familj och gäster. Som den viktorianska eran gick mot sitt slut, föll Butlers skafferier i onåd. Men dessa multi rum njuter uppsving idag, både i nybyggnation och renovering av äldre hus.

Lagring

Du kan aldrig ha för mycket kök lagring och en butler skafferi erbjuder en plats att lagra dessa objekt som du inte kan använda ofta. Köksmaskiner, som stand blandare, bakmaskiner och matberedare kan stoppas under disken skåp eller utanför på disken för enklare åtkomst utan att ta upp mot rymden i ditt kök. En butler skafferi kan ha en inbyggd eller fristående hurts med lådor att hysa dukar och hyllor för att rymma uppsättningar av fint porslin och kristall samt silver porslin och stora vaser och fat. Inbyggda skåp eller vintage fristående modeller, som Hoosier skåp eller cirkel kassaskåp och gelé skåp, är den idealiska platsen för att hålla konserver, sällskapsdjur och torrvaror.

Food Preparation och Cleanup

Om ditt kök är den plats där alla samlas när du underhålla, är en butler skafferi den idealiska platsen för att laga mat utan att belamra köket. Många Butlers pentryn är utrustade med en prep diskbänk, diskmaskin, litet kylskåp och mikrovågsugn för att göra det enkelt att förbereda eller sätta sista handen på en måltid. Städa behöver inte inkludera ha smutsig disk, kastruller och glas strödda runt köket när du har en butler skafferi. Helt enkelt rensa bordet, sätta allt i skafferiet och städa upp på din fritid.

Bar

Lagra din butler skafferi med alkohol, vin och läsk, och du är halvvägs till att ha en plats, ur vägen av de viktigaste parti, där du kan förbereda drycker för dina gäster. Lägg till en räknare, glas, vinkyl och litet kylskåp; lod området för att rymma ett handfat, och du har en våt bar. Om du föredrar att vara närmare till åtgärden och planlösning rymmer den, ta bort en del av väggen mellan skafferiet och det rum där du oftast roa att skapa ett genomslag. Du kan även utöka det till att omfatta baren, vilket gör det enkelt för dina gäster att komma åt.

potting Area

Många Butlers pentryn har handfat och mot rymden, vilket gör dem en bra plats för omplanteringen växter och ordna snittblommor. Förvara krukor, planteringsjord och små trädgårdsredskap under disken skåp och öppna hyllor ovan. Visnings vaser i skåp med glasdörrar. Om butler skafferi har ett fönster, kruka vissa örter och ställa dem på fönsterbrädan för användning i recept.