XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Idéer för en lasagne middag


Lasagne ingick som ett recept i den allra första tryckta kokbok publicerad i Europa. Ordet ursprungligen hänvisade till typ av skålen måltiden var beredd på och med tiden har ändrats för att återspegla pastan används i skålen. Traditionellt lager med kött, ost och spaghetti sås, har nya alternativ för lasagne framkommit som ger hälsosamma alternativ. Njuter lasagne som en del av din familj middag eller särskild supé är ett underbart sätt att behandla din middag gäster hjärtligt, uppfyller mat.

Traditionell lasagne Recept

Börja med din favorit hemlagad spaghetti sås eller förbättra smaken av färdiga spaghetti sås genom att tillsätta 1 msk färsk hackad basilika, en klyfta hackad vitlök och krossad röd paprika för kryddig smak, vilket gör att din sås att sjuda på låg under minst 60 minuter. Slev din pastasås till knappt täcka botten av glaset ugnsform. Layer no-koka lasagne nudlar på toppen i ett enda lager. Lägg ett tunt lager av brynt köttfärs, följt av ett tunt lager av ricotta och mozzarellaost. Slev mer spagetti sås på toppen och tillämpa mer lasagne pasta, går vinkelrätt mot den tidigare lager för att lägga till stabilitet till din maträtt. Upprepa varje lager tills pannan är full, sedan täcka toppen med lasagne, sås och slutligen generösa mängder av mozzarella. Strö torkade italiensk smaksättning eller basilika ovanpå din maträtt att lägga till färg. Grädda i 176C grader i 30 minuter medan täckt med folie, sedan ta bort folien och grädda i ytterligare 15 till 20 minuter, tills osten bubblor och är något brun.

Hälsosamma alternativ för din lasagne skålen

Ändra typ av pasta som används kan lägga till hälsofördelar till din maträtt. Överväg att använda helt vete eller fullkornspasta att öka fiberinnehållet i skålen. Byt nötkött med aromrik grönsaker, såsom spenat, rostad röd paprika och soltorkade tomater erbjuda dina middagsgäster ett vegetariskt alternativ. Prova en Caprese lasagne med skivade färska tomater i stället för spaghetti sås, tunt skivad färsk mozzarella i stället för strimlad mozzarella och färska örter, såsom basilika, vitlök, salt och nymalen peppar.

Smårätter som kompletterar Lasanga

Placera rustik, tjock skorpa bröd, dammas med mjöl på en trä skärbräda med antingen smör eller olja och doppa kryddor. Uppmuntra ditt sällskap att riva brödet och äter familjen stil snarare än bara skära bröd. Servera en fräsch, färsk sallad med roman och gröna blad sallad, krutonger och parmesan. Avsluta din måltid med tiramisu, en lätt italiensk dessert beredd med mascarpone ost med en kaffe smak.

Tabell Decor Idéer för din lasagne Middag

Dekorera ditt bord med den avgörande italienska utseende. Använd en storskalig röd och vit, gingham bordsduk med röda papper eller tyg servetter, viks till en triangel för extra intresse. Köpa blommor i butiken och placera dem i ett tomt, blått glas vattenflaska för att lägga doft och elegans till din middag. Välja flera gräddfärgade koniska ljus och placera dem in i toppen av flera tomma vinflaskor, smälta dem i upp till 30 minuter före starten av måltiden, vilket tillåter vaxet att ringla ner sidorna av flaskan.