XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Idéer för ett badrum dubbla handfat fåfänga


Ett badrum dubbla handfat fåfänga är en nära nödvändighet när två eller flera personer delar badrum. En dubbel handfat fåfänga innehåller två badrum sänkor och en längre disk utrymme. Den extra mot rymden och handfat gör morgonen badrum rutin mycket lättare. Många stilar fåfänglighet och sänkor finns att välja mellan, vilket garanterar ett alternativ för att passa alla önskemål. Dubbla tvättställ är typiska i master badrum men är också användbara i delade badrum.

lagring Vanities

Ett stort skåp-stil fåfänga kan vara det bästa valet för badrum med lite andra lagringsalternativ. Dessa fåfänglighet kan ha flera luckor och lådor att stuva kosmetika, toalettartiklar, handdukar och rengöringsmedel utom synhåll. De finns i en mängd olika färger, vita eller naturliga träslag, så att hitta en dubbel fåfänga skåp att samordna med resten av ditt badrum är lätt. Denna stil fåfänga lämnar husägare fri att välja vilken typ av disk från billiga alternativ som Formica till high-end marmor. Dessa alternativ kräver inköp av separata handfat, men du kan också hitta porslin räknare med inbyggda handfat handfat. Du bör hitta ett stort utbud av förvaringsskåp fåfänglighet, räknare och sänkor i alla hem förbättring butik.

regenererade Antiques

Om nya eller färdigköpta inredning är inte din stil, kan du enkelt skapa en vintage eller antik stil badrum genom att återvinna antikviteter eller andra möbler för att skapa dubbla handfat fåfänga. Ett alternativ som gör en stor uppgift är att förvandla en gammal gård bord eller annan antik bord i din dubbla handfat fåfänga. Du måste klippa två hål från bordsskivan för att passa handfat och en hylla tillägg till botten ger plats för förvaring. En antik byrå kan repurposed på samma sätt och ger lådor för förvaring. Om du har en matchande par antika sömnad tabeller kan du lägga till räknare och sänkor till toppen och placera dem tillsammans. Även gamla järn staket kan formas för att åstadkomma en stabil bas.

Separation

Dubbla handfat fåfänglighet typiskt installeras som en enhet på samma disk utrymme, men du kan skilja de två sänkor att definiera varje persons utrymme. Placera en hylla med samma yta mellan de två fristående handfat fåfänga, och du har separation med kontinuerligt flöde. Installera en uppsättning lådor med en matchande bänkskiva som är några inches högre än sink räknare. Både människor kommer att ha tillgång till den uppsättning lådor, men höjdskillnaden skiljer sänkor. På samma sätt kan du göra en del av disken lägre i mitten på den ideala höjd för att sitta att sätta på make-up. Om du har ett badrum fönster, installera fåfänglighet på vardera sidan och ansluta dem med en bekväm fönsterplats.

sink Val

Alternativen sänka för fåfänglighet är nästan oändliga, men du bör välja sänkor som passar både personlighet och stil i ditt rum. Om du vill ha en elegant utseende, välj en diskho som sitter under bänkskivan för att ge en jämn yta. Klassiska vita sänkor är en no-misslyckas alternativ eftersom de går med någon dekor; dessa montera in disken med en läpp som sträcker sig över disken höjd. Fartyg skål sänkor, som sitter på disken, är ett idealiskt val för regenere antika fåfänglighet eftersom de efterliknar utseendet av antika torra handfat; kvadratiska fartyget sjunker ger utseendet på gården förkläde sänkor. Båda dessa stilar också fungera bra med modern design. Du kan uppnå en high-end look med glas, koppar eller mosaik-fodrade handfat.