XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Idéer till separata sovrum med Gardiner


Gardiner används för att separata sovrum i loft och studior att dela livsrum i ett öppet område. De kan också vara användbara vid separering av ett gemensamt sovrum i mer privata områden för varje person. Gardinerna du väljer inte bara fungera som en visuell barriär, men kan också ställa in en stilistisk tonen för olika delar av rummet.

spår Gardiner

Installera gardiner på ett spår är en utilitaristisk lösning som gör att du enkelt dra för gardinerna ut och dra tillbaka dem, vilket är idealiskt för situationer som kräver en flexibel integritet lösning som kan användas när det behövs och lägga undan resten av tiden. Ett spår är inte den mest attraktiva lösningen, men det behöver inte se ut som ett sjukhus gardin heller. Använd en avslappnad, bekväm tyg för gardiner för att undvika en skrivsalen känsla.

Wire Curtain Cable

En tråd gardin kabeln ger en modern överklagande utöver en viss flexibilitet. Gardinen kan dras tillbaka och säkras med en slips eller Tieback krokar på väggarna. En gardin kabel är bra för att dela ett litet vardagsrum, som en studio lägenhet eller loft eller ett sovrum med modern design.

Suspended gardinstång

Sätt en intressant twist på traditionella gardiner genom att suspendera en gardinstång från taket. Denna lösning är mindre flexibel, eftersom det skulle vara svårt att dra gardinerna tillbaka men skulle vara lämpligt för att skapa en visuell barriär som inte nödvändigtvis nå från vägg till vägg men kanske kommer att nå mellan två bäddar i samma rum.

himmelssäng

Ytterligare ett alternativ för att separera ett sovrum är att använda en mycket lokal behandling. Installera en baldakin över sängen med gardiner som du kan dra runt hela sängen. Denna enkla lösning erbjuder avskildhet i en delad sovrum situation, och du behöver inte ändra på rummet; du behöver bara ändra möblerna, som kan vara en viktig faktor i en hyra situation.