XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Inredning med röd och brun


Dekorera med en röd och brun färgschema är inte en svår uppgift om du tänka på några grundläggande riktlinjer. Rött är en varm färg som livar upp ett rum och ger energi och spänning. Brown är en neutral färg som samordnar väl med nästan vilken färg som helst. Kombinera de två färgerna i din inredning kommer att fungera i nästan alla rum om du använder den rätta balansen och nyanser av rött och brunt.

Instruktioner

Storskalig användning av färg

1 Välj trä toner som passar ihop med de bruna och röda toner i rummet. Mahogny och körsbär har naturligt röda toner i dem, så se till att hålla färg- eller tygprover upp mot det att se till att det kompletterar träet. Röda nyanser magert mot lila eller gula toner, därför väljer reds med flera av de lila nyanser i dem, såsom en djup bourgogne, kommer att komplettera körsbär eller mahogny skogen.

2 Håll användning av rummet i åtanke när du väljer väggfärg färg. När du använder ljus eller körsbärsröd för väggfärg i ett spel eller mediarum kan ge energi och värme till rummet, kan det vara för energisk och stimulerande för ett sovrum. Välj varma, rustika utseende röda för att lugna ner den stimulerande ljusstyrka den röda färgen. Accentuera mysiga, intim look med en medel choklad eller annan dämpad brun nyans.

3 Matcha dina accentfärger till draperier, tyg och stoppningsmaterial. Använd tre accentfärger i rummet för att göra det mer intressant. Använd dessa accentfärger i inramade bilder, kuddar, plädar, mattor och krimskrams.

Småskalig användning av färg

1 måla dina väggar en benvit eller taupe färg för att använda de röda eller bruna färger i mindre skala i rummet. Du kan använda dem som accentfärger för att skapa det utseende du vill och även undvika en upptagen eller alltför fet utseende. Till exempel väljer ett stort område matta eller målning med en design i off-white, kräm eller taupe som den primära färgen och bruna och röda accentfärger i konstruktionen. Markera de bruna eller röda färger med kuddar, afghaner eller lampskärmar. Detta ger rummet mer av en samtida eller modern look.

2 Använd målningar eller väggkonst som förbättrar benvit, kräm eller taupe färgen på väggarna. Det ger rummet balansen om du fokuserar på den ljusare färgen på väggarna, men ger det ett slag av energi och komfort med enkla inslag av brunt och rött i rummet inredning.

3 Placera tillbehör runt i rummet som matchar nyansen av brunt eller rött. Till exempel, kommer en tomat röd och orange-röd kompletterar varandra men en rödaktig-rosa kommer inte.