XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Installationsanvisningarna för en Waterco Pool Pump & Filter


Waterco är en australisk tillverkare av filtreringssystem för pooler och spa i alla storlekar. De flesta system är enkla nog, bestående av endast en filterpatron som renar vattnet och en pumpmekanism som återvinner den. De bitar som utgör varje systemet är gjorda till stor del från PVC-rör, så installationen är enkel och inte kräver en lång lista av verktyg. En korrekt installerad Waterco filter och pump kommer att hålla din pool vatten rent, klart och inbjudande året runt.

Instruktioner

1 Placera större filterkroppen på en fast yta som är plan och jämn, orientera det så att det är ungefär fyra till fem meters avstånd och vetter mot poolen. Ställ den mindre pumpmekanismen framför filterkroppen, att se till både är i linje.

2 Leta ventilinloppet och utloppsportar på filterkroppen. De är märkta i enlighet med upphöjda bokstäver. Fäst Multiventil VVS kit till kroppen så att de hamnar motsvarar. Alla anslutningsrören anländer separat från satsen och måste nu bifogas.

3 Skär den medföljande PVC-rör och rördelar storlek med hjälp av en PVC röravskärare. Vissa kit kommer att anlända med färdigskurna bitar, men andra innehåller rör som är märkt för enkel kapning. Följ snittlinjerna noga för att säkerställa korrekt passform för rör och rördelar. Dessa rör kommer att ansluta inlopps- och utloppspumpportar till Multi ventilerna.

4 Anslut röret som sträcker sig från pumpmekanismen utlopp till Multi s inloppsventil. Båda dessa kommer att märkas med upphöjda bokstäver.

5 Fäst beslagen till varje port på Multiventil VVS satsen och trä din poolens returslangar i dem. Beslagen är inkluderade i satsen och tjänar som en adapter för anslutning av slangarna till filterkroppen. Beroende på vilken typ av pool, kan arrangemanget av slangarna variera. En hjälpsam länk om montering connectibity ligger i avsnittet "Resurser".

6 Limma Multi kit beslag, pumputloppsröret och pool returslangar på plats med hjälp av PVC lim. Se till att alla rör och rördelar är rätt anslutna och i linje före limning. Låta limmet stelna under 24 timmar innan det fortsätter.

7 Lokalisera de två gängade portar på toppen av filterkroppen - det är för luftventilen och tryckmätare, som båda ingår i satsen. Placera den medföljande O-ringen över luftventilen mässingstrådar och skruva fast den utsedd hamn.

8 Linda teflontejp gång medurs runt mässingsgäng på tryckmätaren. Skruva in sin utsedd hamn och dra åt.

9 Place flera bris block på grundplattan av filterkroppen för att säkra det på plats.