XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Installera ett badkar Overflow Seal


Även badkar inte kan vara så populär som duschar, många människor njuta av möjlighet till en varm, avkopplande bad. För att vara säker överflödigt vatten skapar inte en enda röra, badkar har en mekanism som kallas en overflow-och dessa inkluderar en tätning. Denna mekanism säkerställer vatten inte spiller över kanterna på badkaret genom att dubblera som ett alternativ avloppet. För att hålla spill i gott skick, byt ut tätningen när läckage uppstår.

Instruktioner

1 Ta bort den gamla spill tätningen vid behov. Ta bort locket med en skruvmejsel ta bort tätningspackningen från insidan med hjälp av en tång. Var noga med att inte skrapa på ytan av ditt badkar. Köpa samma spill sigill eller en kompatibel ett. Om du installerar ett nytt badkar, hoppa över detta steg. Varje badkar har ett förborrat hål på den kortare sidan, nedanför kanten, vilket är standard platsen för översvämningen tätning.

2 fuktad trasa med gnugga och rengör ytan runt hålet för spill tätning. Området måste vara absolut rena och torra före installationen. Om det finns någon täta kvar runt hålet eller på badkaret yta, försiktigt bort den med ett rakblad. Om du installerar ett nytt badkar, rent runt förborrade hål. Smuts och damm kan hålla caulk från att fästa på rätt sätt, vilket resulterar i ett läckage.

3 Torka runt hålet med en torr trasa eller vänta tills området är helt torr.

4 Placera spill tätningen i hålet i badkaret. Positionera den tunnare delen av överströmnings tätning på toppen, på ytan av badkaret.

5 Ordna översvämningen tätningen så att den ligger i linje med dräneringsröret skruvarna.

6 Skruva badkaret överströmningsventilen till dräneringsrör bakom den med en skruvmejsel. Använd skruvarna från översvämningen tätningsmonteringssats. Se till att dra åt skruvarna ordentligt. Säkerställ i tätningslocket är även med ytan av badkaret.

7 Applicera silikon täta runt kanterna på överflödet tätningen. Använda en tätningspistol och vara exakt, som bildar en tunn linje och en vattentät tätning runt kanterna. Låt caulk torka och nöja sig med 24 timmar innan du använder ditt badkar.