XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Instruktioner för att göra en Wrist Corsage


Handled corsages ofta bärs av kvinnor under bröllop, proms och andra formella frågor. På ett bröllop, kan de ges till viktiga kvinnor som mödrar och mormödrar före ceremonin för att visa sin tillhörighet med bruden och brudgummen. Handled corsages är också ofta bärs av brudar och tärnor som vill ha händerna fria under ceremonin. Du kan göra dessa bärbara blomsterarrangemang för din nästa formell händelse helt enkelt med några verktyg och några färska eller konstgjorda blommor.

Instruktioner

1 Lägg grönska på båda sidor av metallklämman på handleden bandet. Dra kläm flikar över grönska stjälkar med vass tång för att säkra dem på plats.

2 Center en båge mellan grönska på toppen av klämman. Linda rosett s svansar ner och upp runt klämman. Knyta svansarna tillsammans på toppen av klämman för att säkra dem till klämman. Dubbel knut bågen svansar så fören inte rör sig runt.

3 Skär stjälkarna av brännpunkten blommor och filler blommor så de är bara ca en tum lång. Skär stjälkarna med vass sax för färska blommor, och skär stjälkarna av konstgjorda blommor med avbitare.

4 Applicera blomma lim till blomstjälken. Placera en eller två brännpunkter blommor på toppen av bågen i mitten av arrangemanget. Limma resten av blommor mellan öglorna i fören. Håll varje blomma på plats tills den är fäst.

5 Spray färska blommor med blomma tätningsmedel. Lagra en färsk-blomma Corsage i en plastpåse på framsidan av kylskåpet. Spraya blommorna ofta med blomma tätningsmedel.