XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Instruktioner för att virka en Funky Hat


Du kan använda virka för att göra en mängd olika hattar. Från baskrar till beanies, virkade hattar hålla dig varm och modet. Om du vill gå lite galen, försök att följa anvisningarna för att virka en funky hatt. Denna hatt är lämplig för alla åldrar, beroende på din personliga stil. Gör det i en solid färg för att minimera galenskap, eller går alla ut i en brokig randigt mönster.

Instruktioner

Begin with a starting chain that is long enough to wrap around the wearer's head. 1 Börja med en startkedja som är tillräckligt lång för att omsluta bärarens huvud. Gå med med en smygmaska ​​för att bilda en cirkel, var noga med att inte vrida kedjan.

Chain one and make one single crochet stitch in every stitch around. 2 Chain ett och göra ett enda virka stygn i varje stygn runt. Gå med med en smygmaska ​​för att bilda en cirkel.

Chain one and make a single crochet stitch in the back loops only of every stitch around. 3 Chain en och göra en enda virka stygn i ryggen loopar bara varje stygn runt. Detta kommer att ge din hatt en funky räfflad utseende och också bidra till att hålla det tänjbar. Fortsätt att upprepa detta steg tills hatten mäter önskad höjd du vill, och sedan lägga till ytterligare tio omgångar. Om du vill göra hatten extra funky, ändra garn med några rader till en randig effekt. Du kan även införliva roliga pälsgarn i din hatt för att ge det en hårig överklagande.

Fasten off your hat and leave a 10-inch tail. 4 garnet hatten och lämna en 10-tums svans. Vänd hatten inifrån och ut och platta till toppen söm, sedan KASTSTYGN den stängas med din stora öga trubbig nål och din extra längd av garn från den långa svansen du lämnade. Vänd hatten rätsidan ut och den åt sidan.

Start with a new length of yarn and make 30 chain stitches. 5 Börja med en ny längd av garn och göra 30 kedjestygn. Gör tre enkla virka stygn i den andra kedjan från kroken, då en enda virka i den tredje; upprepa detta steg hela vägen tillbaka ner i kedjan. Gör ytterligare 30 kedjestygn och upprepa denna process, då en gång för totalt tre twirly slag. Garnet och lämna en lång svans. Upprepa detta hela steg ett mer tid att göra en annan uppsättning av slag.

Sew one set of twirly toppers to each of the top corners of the hat. 6 Sy en uppsättning twirly slag till vart och ett av de övre hörnen av hatten. Dra den extra svans av garn på insidan av hatten och göra några stygn genom hatten och basen av topper för att säkra den med hjälp av din stora öga trubbig nål. Knyt en knut på insidan av hatten och väva in de lösa ändarna.