XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Instruktioner för en Cuisinart Automatisk Frozen Yoghurt Maker


Du kan göra narr och läckerheter med hjälp av Cuisinart Yoghurt Maker. Maskinen kan göra sorbet, frusen yoghurt eller glass i 20 till 40 minuter, beroende på receptet. Cuisinart Yoghurt Maker kan göra upp till 1 1/2 qt. fryst dessert på en gång; skapa din egen särskild behandling med din favorit nötter, godis eller frukt.

Instruktioner

1

Tvätta frys skål, lock och blanda arm Cuisinart Yoghurt Maker. Detta tar bort damm och smuts.

2

Torka skålen helt och placera den i en stor fryspåse. Den fryspåse fungerar som en sköld, vilket förhindrar att skålen från glasyr över under frysningsprocessen. Placera skålen i frysen och låt det frysa helt. För att testa om skålen är frusen, skaka det. Om du hör vätska, då skålen är ännu inte helt fryst. Frysprocessen kan ta allt från några timmar till en hel dag, beroende på var skålen placeras i frysen, hur kallt frysen är och hur många andra objekt är i frysen.

3

Mät alla ingredienser för frusen yoghurt medan skålen är fortfarande i frysen. Kombinera mjuka och flytande ingredienser tillsammans i en skål. Håll nötter eller hårda karameller som avsatts.

4

Ta bort skålen från frysen och plastpåse. Placera skålen inuti Cuisinart Yoghurt Maker bassängen och sätter blandningsarmen i centrum. För bästa resultat bör du använda skålen omedelbart efter det att den ur frysen. Täck skålen med lock och ingrediensen hällpip.

5

Tryck på strömbrytaren och lägga den mjuka och flytande ingredienser, häller dem i ingrediensen hällpip. Efter fem minuter, tillsätt några hårda frukt bitar. Efter tio minuter, tillsätt några nötter eller hårda karameller. Den frysta yoghurt är klar när den har konsistensen av mjukglass. Sätt den i frysen om du vill ha en konsistens som är mer likt vanlig glass.