XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Instruktioner för Havahart Trap


Havahart varumärke fällor rekommenderar Vild katt Trap för användning i att fånga herrelösa eller förvildade katter. Denna humana fälla kan ställas in och hetsar, fånga levande katter humant. Havahart kattfällor kan användas för katt transport till anläggningar för avveckling eller vilda spay och sterilisera program. Fällorna, tillverkade av rostbeständig metall, kan också användas för att fånga andra vilda djur såsom skunkar, pungråttor och små tvättbjörnar.

Instruktioner

1 Upprätta strukturstöden på buren. Lyfta buren av det övre handtaget för att tillåta den att falla på plats. När på marken, säkra ram stavar. Dessa stavar är placerade på båda sidor om fällan nära ytterdörren och nära baksidan av fällan. Säkra alla fyra ram stavar med de medföljande clips.

2 Lokalisera den U-formade stången lagras på toppen av fällan, nära ryggen. Ta bort denna stav. Den bakre panelen ska svänga stängd.

3 Använd den U-formade stången för att fästa bakpanelen genom att trä den platta änden först, genom hållare klipp fäst bakpanelen från höger till vänster. Snäppa änden av stången in i hållarklämman på den vänstra sidan av buren och säkra den U-hooked, högra änden av stången till den högra sidan av buren.

4 Leta reda på utlösningsstången lagras på toppen av buren och ta bort den. Vända buren för att få tillgång till botten av utlösnings pan. Utlösaren pan är en platt, metallskål placerad nära framsidan av buren. Bete fällan. Ställa fällan genom att fästa utlösningsstången att öglorna på undersidan av avtryckaren pan.