XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Internet Broadcasting Regler


Med tillgänglig bandbredd ökar, både professionella och amatörer programföretag utnyttjar Internet för att få sina program och idéer till en global publik. Med en rad tillgängliga produktions- och sändnings verktyg tillgängliga, kan det vara lätt att komma igång med en Internet-sändning (eller ström), men det finns viktiga rättsliga bestämmelser och överväganden för radiostationer och privatpersoner som vill dela sin programmering nätet.

Registrering hos Copyright Office

Internet programföretag, även känd som webcasters, måste registrera sig hos Copyright Office innan de börjar sin webcast. Den form som webcasters måste skicka kallas tillkännagivandet av ljudinspelningar under lagstadgade licens och måste lämnas in tillsammans med en ansökningsavgift på £ 13 (från 2010). Om en webcaster kommer att erbjuda flera strömmar på en enda webbplats, endast en form och ansökningsavgift måste lämnas in.

Restriktioner för interaktiva tjänster

Interaktiv tjänst definieras som en internetbaserad sändning som tillåter lyssnare att bestämma låtarna spelas genom att välja dem från en meny. Internet programföretag måste behålla kontrollen över deras innehåll och kan bara låta lyssnaren begränsad input om den musik som spelas. Till exempel kan en Internet-sändningsservice tillåta en lyssnare att välja eller välja bort vissa artister som ska ingå i en ström eller att hoppa över ett begränsat antal låtar. Webcasters kan också spela vissa låtar som efterfrågas, men bara så länge webcaster behåller kontrollen över vilka förfrågningar spelas, och när.

Överföring av Information om upphovsrätt

Webcasters krävs för att identifiera en låt titel, album origine och artist i text och under spelets gång. Även om det är tekniskt möjligt, uppgifter från upphovsrättsinnehavaren som identifierar alla ovanstående måste kodas i strömmen.

Ljudinspelning Performance Komplement

Den ljudinspelning prestanda komplement är en uppsättning begränsningar på hur ofta låtar av samma artist eller album kan spelas. I alla tre timmarsperiod, kan högst tre låtar spelas av samma artist eller från samma album, och inte mer än två kan spelas i följd. Denna regel kan ändras något i vissa fall, under Dagens Artist begränsning, för att tillåta högst fyra låtar från samma artist eller album, med högst tre spelas i följd.

Advance programtablån Begränsningar

Webcasters kan inte ge ett förskott program eller schema som skulle identifiera när en viss inspelning, album eller innehöll artist kommer att spelas på sitt flöde. Webcasters inte förbjudet att göra en levande tillkännagivande att en viss låt kommer upp (endast från att skicka information i förväg), men de är inte tillåtet att ange exakt tid det kommer att spelas. Ett begränsat undantag från denna regel kan göras för klassisk musik radiostationer som hade publicerats programguider före 1998.