XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Kan jag titta på marksänd TV på min dator?


Freeview TV är en TV som tillhandahålls i Storbritannien (UK) av DTV Services Ltd. marksänd TV erbjuder sina tittare nära 50 digitala kanaler och 24 digitala musikkanaler gratis. Freeview TV-program innehåller över fyra dussin musik, underhållning, barn, livsstil och nyhetskanaler. Det finns flera sätt att titta på marksänd TV på en PC.

Kan jag titta på marksänd TV på min dator?

Programvara som behövs för att titta på marksänd TV On PC

Innan du kan titta på marksänd TV på din dator, måste det åtminstone två av dessa tre plug ins: Real Player, Windows Media Player eller QuickTime. De flesta datorer har alla fyra redan har hämtat dem; Om inte, kan de alla laddas ner gratis.

Tre sätt att titta på marksänd TV Online

Det finns tre sätt du kan titta på marksänd TV på din dator. Det första sättet är att använda en USB-Box. Det andra sättet är att använda PCI-kort. Den tredje och sista sättet är att använda en Media Center. Varje sätt att arbeta och ge dig marksänd TV på din dator, är det upp till dig att bestämma hur du vill titta på det.

USB Box

Om du vill använda USB-box, kan du köpa en på någon elektronisk butik. När du har köpt, installera programvaran på din dator som kommer på en CD. Även du kan ladda ner den senaste versionen av USB-Box programvara från bolagets hemsida. När programmet är installerat, anslut USB-Box i din takmonterade antennanslutning. När den är ansluten, ansluter USB-kabeln till en USB-port på datorn. Starta digital-tv-program och du är nu redo att titta på marksänd TV på din dator via en USB-Box.

PCI-kort

Om du vill använda ett PCI-kort, måste detta vara installerat i datorn så att du kommer att behöva öppna upp datorn. För att installera PCI-kort, stänga av och koppla datorn. När datorn är öppen, hitta en ledig PCI plats och ta bort täckplattan med en skruvmejsel. Kontrollera att PCI-kortet sitter ordentligt i spåret innan du stänger av datorn. När datorn är stängd, du då kommer att fästa antennanslutning. Installera programvaran som ingår, när installationen är klar, startar den digitala TV-program och du är nu redo att titta på marksänd TV på datorn med hjälp av PCI-kortet.

Mediacenter

Datorn måste ha minst Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005. Denna version är utrustad med en komplett videokamera stöd, och du kommer att behöva installera ett PCI-kort. Detta upplägg är svårare att använda än de andra två val men ger dig en enklare att använda programguiden. Även när du använder alternativet mediacentret, kan du spela in program och titta på dem på någon annan dator i nätverket eller på din Xbox 360.