XXXXX.com  Home
importcarsite.com  HuvudsidaVarje år, jägare i alla åldrar huvudet utanför för att delta i sporten kanin jakt, vilket gör kaninjakt en av de mest populära och mångsidiga former av småviltsjakt. Vad gör kanin jakt sådan populär sport är att det kan vara så enkelt eller så komplicerat som du väljer att göra det. Medan vissa kanin jägare föredrar att jaga med bara en pistol, andra föredrar att anställa användningen av olika kanin samtal, dofter, lockbete och även jakthundar.

skjutvapen

Eftersom kaniner är så små, är det inte nödvändigt att använda en alltför stark jaktgevär eller hagelgevär. Kaniner har också utmärkt hörsel, så du bör vara noga med att välja ett skjutvapen som inte gör ett högt blast efter ett skott. De flesta kanin jägare föredrar att använda en 0,22 LR gevär eller en 0,20-gauge hagelgevär vid jakt kaniner. Båda .22 LR gevär såsom Ruger 10/22 och 0,20-gauge hagelgevär som H & R Topper är relativt tyst efter fotografering, vilket innebär att det är mindre chans att skrämma bort närliggande kaniner.

Plats

För det mesta du kan hitta kaniner i områden som ger en blandning av öppna ytor och tillräcklig täckning såsom små fält som gränsar till skog, tistel och borste. Om du är osäker på var kaniner är i ditt område, prova att gå ut några dagar innan din jakt för att spana marken för några tecken på kanin. När scouting, håll ögonen öppna för kanin spår, fotspår och spillning. Alla dessa är goda indikatorer på att kaniner finns i området.

Utrustning

Kaniner kan köra upp till 18 miles per timme, så att utrusta din kanin jaktgevär eller hagelgevär med en räckvidd är ett bra sätt för att öka din noggrannhet och samtidigt som du ringa in ditt mål. Många kanin jägare väljer också att använda kaninlockbete och kanin samtal medan jakt. Eftersom kaniner vilja bo och resa i större antal, med hjälp av en levande kanin lockbete medan jakt är ett bra sätt att hjälpa närliggande kaniner känna sig trygga och locka dem att komma närmare. Kanin samtal är ett annat sätt att hjälpa fånga intresse dölja kaniner.

Teknik

När jakt kaniner enbart en av de bästa teknikerna för att använda är "gå upp" -metoden. När man går upp på en kanin, helt enkelt gå ett par fötter och sedan stanna för cirka 30 till 45 sekunder. Om du råkar vara går nära en kanin omslag, kommer ljudet av dina fotspår skrämma kaninerna. Genom att pausa, du sedan låta kaninen tror att det setts så det kommer att pågå under ett nytt omslag, vilket ger dig en chans att skjuta.

jakthundar

Med hjälp av en hund är en av de mest effektiva sätten att jaga för kaniner eftersom hundarna kan vädra området för kanin dofter och hjälpa till att hitta gömställen. När en kanin hittas hjälper jakthund sedan spola ur sitt gömställe. Många kaniner börjar visas i en rak linje, men med en jakthund på deras spår, kaniner tenderar att ringa tillbaka till sin ursprungliga gömställe, som kommer att bidra till dem mot dig och ge dig en öppen skott.