XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Karriär i dump truckkörning


En dumper är ett fordon som används för uppsamling och förflyttning lösa delar av material, såsom grus. Att köra en dumper kan tyckas vara en enkel uppgift, men mycket olika finns i denna karriärväg. Eftersom dumprar är stora fordon med en bruttovikt som är mer än 11793kg innebär federal lag som i USA, behöver en anställd att förvärva en kommersiell körkort - eller CDL - att driva en dumper.

Byggbranschen

Byggindustrin är där många professionella dumper föraren börjar sin karriär, med on-the-job training på byggarbetsplatsen efter att ha förvärvat sin CDL licens. Föraren kommer att flytta material såsom grus och sand runt platsen, vanligtvis arbetar uteslutande inom en uppsättning område under loppet av en dag. Vid andra tillfällen kan truckföraren behöver använda motorvägen för att flytta sina laster. Nyckeln till en konstruktion förarens arbete är ett ansvar för säkerheten i sin egen bil och hennes arbetskamrater. Den genomsnittliga dump lastbilsförare i byggbranschen är sannolikt att tjäna mellan £ 18.850 och £ 30.550 som av 2010, enligt PayScale webbplats.

Gruvindustri

En dumper förare som är lite uttråkad av byggbranschen kanske vill ta steget och gå istället till gruvindustrin. Många förare flytta till länder med stora gruvsektorn, såsom Australien, att följa denna karriärväg. Även om detta omlokalisering kan skjuta folk, på uppsidan, några gruvbolag kräver blivande anställda har mycket erfarenhet av att arbeta i gruvdrift, som noterats av dumper Driving Jobs webbplats. Gruvförare dumper transportera både malm- och restprodukter från gruvorna till antingen bearbetningsanläggningar i närheten, eller annars till drop-off punkter där andra transportformer samlar in material. Förarna arbetar vanligtvis långa skift, ofta 12 timmar eller så i längd. Många gruvbolag ger sina förare långa semesterperioder för att kompensera för dessa förändringar, som dumper Driving Jobs webbplats påpekar. En annan sak att tänka på är att de lastbilar som används i gruv kan vara mycket stora, och vissa förare kan ta tid att vänja sig vid dem. Den genomsnittliga lönen för en gruv dump lastbilschaufför i Australien är £ 61.750 per år, i enlighet med den få ett jobb i den Mines hemsida.

Frilans

Ett alternativ för förare dumper är att köpa en bil och sedan arbeta som frilansare, utför arbete här och där för ett antal byggföretag, liksom för andra kunder som kan behöva anlita en dumper för ett par dagar på en tid. Sådana förare är populära med kunder som kanske inte har råd att behålla många fordon eller inte alltid har en användning för en dumper året runt. Resultatet uppskattas av en frilans förare är också runt £ 18.850 till £ 30.550, baserat på data från PayScale.