XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Keto diet mat lista


Den ketogen diet eller Keto Diet, är ett program för att hjälpa dieters sparka sitt missbruk till kolhydrater och ohälsosamma livsmedel som är fyllda med konserveringsmedel och har lågt näringsvärde. Det finns ett antal livsmedel listar att följa om du vill följa Keto Diet för att få de bästa resultaten.

Fisk, fågel och kött

Alla typer av färsk fisk, såsom öring, lax eller tilapia, är tillåten på Keto Diet. Konserverad fisk och skaldjur är inte en del av kosten. Fisken måste vara beredd ångkokta, gassande eller stekning, och bör inte misshandlade eller stekt, eftersom detta lägger ohälsosamma kolhydrater och fett till fisken. Vitt kött eller fågel, är tillåten på diet också, men köttet ska inte friterad. Magert fjäderfä är bäst, och det är bäst att trimma fett från rött kött innan du förbereder det. Bearbetat rött kött, såsom lunch kött eller korv, är inte tillåtet.

Ägg och mejeri

Ägg och ost ger mer hälsosamt protein för Keto bantare. Ägg kan ätas på något sätt, inklusive äggröra, pocherade och hårdkokt, och både åldern och färska ostar är tillåtna. Detta innebär att cheddarost kan vara en del av Keto kost, samt mozzarella och parmesanost. Ost gjord på getmjölk är acceptabelt samtidigt på Keto kosthållning. Dock bör smältost sprider undvikas och färskost bör endast ätas varje gång på ett tag. Smältost kan också innehålla ostskivor, så dieters bör vara noga med att kontrollera de ingredienser för att se till att osten inte bevaras med skadliga ingredienser.

Grönsaker

Grönsaker är en integrerad del av Keto Diet. Grönsaker inkluderar sallad, som romansallad, endiv och persilja, liksom spenat, brysselkål, kål och bambuskott. Grönsaker som rädisor, avokado och broccoli bör konsumeras flera gånger om dagen på Keto Diet för att förse kroppen med hälsosamma mängder av fiber och vitamin C.

Drycker

Det är också viktigt att konsumera drycker när du följer Keto Diet som inte innehåller stora mängder socker. Dieters bör dricka mycket stilla och mineralvatten, samt koffeinfritt kaffe eller te. Du kan också dricka club soda på dieten, liksom kyckling eller nötkött buljong buljong som en soppa.