XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Kreativa idéer för parti dekorationer


Oavsett omfattningen av ert parti, om en tillfällig stadsdel cookout eller en gång i en unik destination bröllop, kommer kreativa dekorationer förbättra festligheterna. Om du väljer ett tema för ert parti, använder inredning som kommer att förstärka och utöka den. Om du inte väljer ett tema, då väl valda dekor ett annat alternativ för att ge partiet distinkta personlighet och stil.

DIY barns dekorationer

För de mest kreativa spelrum, gör dekorationer själv. Många barns födelsedagsfester tar deras tema från en populär film eller seriefigur och föräldrar köper helt enkelt färdiga teman dekorationer från det lokala partiet leverans butik. För en mer dynamisk och ekonomiskt twist, göra ditt eget liv storlek papp cut-outs. Använd stora ark tung, wellpapp från gamla kylskåp kartonger eller andra stora lådor. Du kan antingen skära ut enskilda siffror eller dekorera en fast pappskiva med en väggmålning av olika karaktärer. För en interaktiv väggmålning variation, skär ut ovaler där ytorna ska vara och har gäster posera för roliga bilder. För resten av inredningen, rota igenom second hand-butiker för autentiska detaljer. Häng cowboystövlar och 10-gallon hattar för en vilda västern parti och dekorera med utsmyckade kandelabrar och speglar för en prinsessa part. För en robot bash, linda möbler eller ens väggar i silver Mylar eller folie och anbringa funky rattar och knappar.

DIY inredning för vuxna pucklar

Använd autentiska inslag för en vuxen tema part, precis som du gör för ett barns parti. Hitta subtila sätt att ändra den allmänna atmosfären och sedan lägga till tematiska lämpligt inslag. Till exempel för ett strandparty, hänga flera varv av en Beachy tyg, såsom duk med breda ränder, overhead att likna taket i en klassisk stranden Cabana. String julbelysning runt perimetern för att likna blinkande stjärnor eller hänga färgstarka papperslyktor. Belysning ensam kommer att dramatiskt förstärka inredningen av en vuxen part. För en häftig homespun utseende, anges felparade ljusstakar i en mängd olika höjder och färger. För en Ritzy nyårscocktailparty, hänga stora pappers globe ljus i låga kluster bland dansarna.

Blandning och modifiera färdiga dekorationer

För inspiration, ta en promenad ner dekoration gången av någon part leverans butik. Följ upp med en titt runt en hantverksbutik, järnaffär eller tygaffär. Från det breda utbudet av tyger och band, pappersvaror, falska blommor, kransar, ljus och grannlåt, kommer du vara säker på att hitta några artiklar som går i ert parti allmänna riktning. Kombinera några element för att göra "kedjan" serpentiner i en rad olika texturer. Form länkar av piprensare, dekorativa papper, balsa trälister och även plast armband. Knyta ihop de disparata element samtidigt hålla sig till en begränsad färgpalett. För en elegant "svartvitt" parti, täcka möbler med lyxiga tyger i eteriska vita och djup svärta. Måla vitt papper lyktor med svarta ränder, krumelurer eller fläckar.