XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Kroppen Fungus Symtom


Olika typer av svamp lever naturligt i kroppen. Ibland kan denna svamp köra kroppens naturliga bakterier i tjocktarmen, mag-tarmkanalen och även på huden. Detta kan orsaka irritation internt och externt i form av svampinfektioner, varav många typer finns. Vissa är mer allvarliga och smärtsamt än andra.

Orsaker till svampinfektioner

Svampinfektioner i tjocktarmen och mag-tarmkanalen kan orsakas av en överanvändning av antibiotika, p-piller och kortikosteroider. De kan också orsakas av kronisk stress, dålig kost, födoämnesallergier och även klorerat vatten. Externa svampinfektioner kan orsakas av bär tight och våt eller svettig kläder för lång. Smutsiga underkläder eller blöjor orsakar också svampinfektioner. En svamp som kallas Candida albicans lever naturligt i kroppen och på huden. En intern candida infektion kan sporra många externa svampinfektioner, särskilt de som håller återkommande.

Effekter från Candida albicans

När Candida albicans börjar växa i tjocktarmen, slemhinnor foder i tjocktarm blir inflammerad. Fecal impaktioner bildar sedan längs väggarna i tjocktarmen och blockera viktiga näringsämnen. Som kroppens naturliga bakterier bekämpa svamp eller jäst, avger det gifter som det dör. En urholkning av kolon bakterier, eftersom den kämpar jäst, ger en lämplig miljö för vissa parasiter. Med tiden kan överskottet svamp, gifter och parasiter in i blodomloppet och bosätta sig i celler och kroppsvävnader. Detta kan leda till många sjukdomar, inklusive svampinfektioner.

Typer av svampinfektioner

De interna svampinfektioner kallas candidiasis. Gemensamma yttre svampinfektioner inkluderar penis och vaginal jäst infektioner, mun trast, fotsvamp, ringorm och Jock kliar. Människor i alla åldrar kan få dessa infektioner. Mun trast uppstår på tungan och på insidan kinderna av munnen. Det kan också spridas till halsen och matstrupen. Ringorm kan visas i liknande områden som Jock kliar (inuti låren och ljumskarna) men också kan spridas till fingernaglar och hårbotten. Det finns också svampar som påverkar tånaglar.

Candidiasis, mun trast och ringorm symtom

Intern candidiasis kan orsaka gastrit, huvudvärk och även diarré. Penis och vaginal jäst infektioner orsakar svår klåda och ibland smärta. Ofta vaginal jäst infektioner orsakar en lantlig ost ser ämne visas. Båda genitala infektioner kan ha en stärkelserik lukt. Mun torsk uppträder vanligen som förhöjda vita, gula eller krämfärgade fläckar på tungan. Dessa inte alltid ont, men de brukar blöda om de gnuggas eller repad. Ringorm börjar vanligtvis som en rödaktig, fjällande fläck eller bula. Sår kan gro och bli varfylld också. Ringorm i hårbotten börjar som en liten finne. Det blir så småningom fjällig och flagnande. Naglarna eller tånaglar som drabbats av ringorm eller andra svampar är vanligtvis tjockare, gulaktiga och sprött.

Fotsvamp och Jock kliar Symtom

Klåda och brännande är normala tecken på fotsvamp. Det verkar oftast som röda fläckar och fjällande hud på och mellan tårna. Det kan också påverka topp och botten av foten. Jock kliar visas som kliande, röda, upphöjda plack med vassa kanter. Tiny finnar eller pustler kan prick gränserna. De centrumområden är oftast röd och fjällande och kan skala. Fläckarna tenderar att vara rödare om Jock kliar tillstånd sporrade av en intern överväxt av Candida albicans svampen.