XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Krukväxter för en kyrkogård


Människor placera snittblommor, kransar och växter på gravar för att memorialize nära och kära. Att välja rätt minne att lämna är viktigt eftersom de flesta kyrkogårdar inte är ansvariga för att garantera den allmänna hälsan och säkerheten för krukväxter. Dessutom kyrkogårdar har oftast regler för växt placeringar som du måste följa eller riskerar att ha din anläggning tidigt bort.

krysantemum

Kyrkogårdar säljer ibland vissa typer av krukväxter, såsom krysantemum och azalea, för placering på en gravplats. Krysantemum, eller mums, är fall blommande växter. Dessa blommande växter finns i rött, lila, gult, orange och vitt. De har mörka bladverk. Mums är härdiga växter som tål lägre temperaturer, vilket gör dem idealiska för utomhusplatser. Du kan också brukar hitta mammor i olika storlekar engångsplastkrukor att rymma kyrkogård Förpackningsstorlek regler.

azalea

Azaleas är en träig, shrublike växt som kyrkogårdar erbjuda för tillfällig skärm på gravplatser. Eftersom kyrkogårdar tillåter vanligtvis levande växter för att stanna kvar på gravplatser för en kort tidsperiod, såsom 10 dagar, är blomningen period av azalea ideal. Azaleor producerar blommor två gånger om året, på våren och hösten, som täcker hela anläggningen och varar ungefär två veckor innan släppa ut. Under hösten, växtens blad ändrar färg blir röd, gul, brun och fläckig grön. Azaleor inte har taggar eller andra faror som kan skada kyrkogården arbetare laddade med växt förfogande.

Konstgjorda Växter

Konstgjorda krukväxter är väl lämpade för grovt placering, eftersom de håller längre än levande växter och som ett resultat kyrkogårdar tillåter vanligtvis dem att stanna kvar på displayen under en längre tidsperiod. Dessutom behöver de inte vård eller underhåll som levande växter behöver se sitt bästa. I vissa fall, konstgjorda växter kostar mindre än levande växter ändå lämna en meningsfull märke på din älskade en grav. Placera artificiella julstjärnor i en billig kruka på en grav på vintern eller imitationer hortensior under våren.