XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Krukväxter som blommar i små krukor

Krukväxter som blommar i små krukor

Krukväxter dekorera ett hem och återvinna luften. Gröna, blad krukväxter är lätta att odla, men blommande krukväxter är inte mycket svårare och belöna en noggrann ägare med ljusa färger, oavsett årstid. När du sätter blommande krukväxter i små krukor, placera dem på enstaka tabeller, fönsterbrädor och bänkskivor. Blanda blom färger i små visningsutrymmen.

afrikanska Violets

Denna sammets blad växt trivs i små krukor och blommor enligt en bordslampa eller med indirekt solljus. Finns i en mängd olika blomma färger, blad detaljer och blomma former, användning av en botten vattning "violett pot" gör att hålla jorden på optimal fuktighet lätt. Allmänt tillgängliga på plantskolor och blomsterhandlare, mer ovanliga sorter kan köpas från lokala violett klubbar eller botaniska organisationer.

blommande Cactus

Vissa kaktus sorter växer i små grunda krukor fyllda med kaktus jord och massor av dränering. De visar färgglada blommor under tidig vår. En liten kruka med hedgehog kaktus ljusnar en fönsterkarm med röda blommor, och nåldyna kaktus visar rosa och gula accenter under blomningstiden. Crowd en liten kruka med fikonkaktus och njuta av kombinationen av nålar med satiny, gula blommor.

miniatyr rosor

Miniatyr rosor har djupgröna blad och tätt okulerade sommaren som passar in i små krukor för inomhus display. Ett bra val för en inomhusblomlåda eller finkänslighet av färg i ett läsrum, miniatyr rosor kommer i en mängd olika färger och hålla kompakt med trimning.

Amaryllis

Amaryllis lökar kan planteras i små krukor i en krukjord mix eller special glödlampa krukjord. När planterade blommor skjuta upp inom sju till tio veckor och kan rebloom om det är korrekt beskäras.