XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Lawn Mower Inte Pull-start


Start monteringssystem på en liten motor gräsklippare får motorn att vrida tillräckligt snabbt för att få förbränningen igång och de rörliga delarna rör sig. Utan detta system kommer motorn inte startar på rätt sätt, och du kommer att spendera halva din tid att dra i startsnöret. Problem i pull-start-system kan variera från enkla rep ersättare till allvarliga ventil frågor inne i motorn.

Startsnöret Problem

Den enda synliga delen av startsystemet är i startsnöret, som får dras ut varje gång du skjuter upp motorn. Detta rep lindas längs en remskiva som hjälper den dras efter det blir utdragen. Om startsnöret inte tillräckligt kan snurra remskivan, svänghjulet inte heller kommer att få snurra snabb nog för förbränning för att starta. Denna rep kan bli täckt av smuts, olja och andra klibbiga ämnen. Om repet drar ut i skurar eller ser sliten eller trasiga, byt ut linan.

mekanism rekyl

Rekylmekanismen fungerar i startsystemet för att möjliggöra för operatören att kontinuerligt starta motorn igen och igen tills motorn. Rekylmekanismen består av en trissa, som håller repet, och en returfjäder kassett inuti remskivan. När repet blir tillbaka, sträcker våren ut, och när man släpper linan orsakar fjädern repet att linda tillbaka på remskivan. Om remskivan är sprucken eller rida grov på start post, kommer det inte att snurra snabbt nog. Om returfjädern är skadad, kommer den inte att tillåta repet för att dra tillbaka.

svänghjul Skador

Remskivan och rekylmekanism sitter ovanpå svänghjulet. När de snurrar de orsakar svänghjulet att snurra också. Svänghjulet hjälper till att bygga upp den magnetiska energin som krävs för att tvinga tändmodul till att släppa sin gnista upp kabeln och tändstiftet. Skador på svänghjulet kommer att få den att snurra oförutsägbart längs vevaxeln och orsaka att hela startsystemet för att vara för sent. Om gräsklipparen träffade en sten när du kör i full fart, kan svänghjulet eller svänghjul nyckel har fått böjd.

kompressions Förlust

Kompression skapar den nödvändiga vakuumtryck som krävs för rörliga delar för att hålla sig i rörelse. Utan komprimering motorn inte eld eller stanna igång. En förlust i kompression vanligtvis sker runt slitna ventiler läcker luft i den inre motorn. En annan vanlig orsak till kompressionsförlust uppstår när hålet blir grov och kan inte röra sig ordentligt i cylindern. Kompressions problem kräver ofta att du byter ut motorn, vilket kan uppväga kostnaden för en ersättare gräsklippare.