XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Lemon Oil Möbler Treatment


Citronolja är ett måste i varje hem. En utmärkt möbler renare och behandling, har citronolja också många andra hushålls användningsområden som gör det nödvändigt. En extra bonus - de flesta citronolja säljs som möbel behandlingar är mycket mer miljövänliga än aerosol eller andra möbelpolish och behandlingar.

Lemon Oil AS Möbler Treatment

Citronolja både rengör och polerar trämöbler, vilket ger en varm, satiny glöd samtidigt som täcker repor och andra defekter i trä som inte har kraftigt lackerade eller målade.

Hur man använder

En av de största fördelarna med att använda citronolja som möbel behandling är att lite räcker långt - vilket gör den både fördelaktigt för dina möbler och ekonomiskt. Använd citronolja genom att applicera några droppar till en mjuk, ren trasa, sedan polering i dina möbler.

Vad ska titta efter när man köper citronolja

När du köper citronolja, leta efter en formulering med så få ingredienser som möjligt. De enda ingredienser som är väsentliga är mineralolja och citronolja. Eventuella vax eller silikon tillsatser är onödiga.

Andra användningsområden för citronolja

Citronolja är underbart för rengöring och skydda trä skåp i kök, badrum och alla andra rum i ditt hus. Det kommer att ta bort märken från golv och matt från silver, och är också en ovärderlig rostfritt stål renare.

Var kan man köpa citronolja

Citronolja är lätt tillgängliga på de flesta hem förbättring eller allmänna handelsvaror butiker.