XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

MACRAME smycken Tutorial


När många människor tänker på macrame, de tänker på de hängande växthållare och pärla-eyed ugglor som var allestädes närvarande i förorter hem på 1970-talet. Men konsten att MACRAME inte dog med disco och polyester pantsuits. Pärlstav hampa smycken fortfarande är populär i dag, och det görs genom att knyta knutar, precis som de växthållare och ugglor. Använd billig hampa garn och färgstarka trä, glas eller lera pärlor för att skapa macrame halsband för dig själv och dina vänner.

Instruktioner

1 Mät runt halsen och multiplicera antalet inches med 12. Skär två längder av garn till denna mätning.

2 Vik en av strängarna i halv. Placera loopas slutet bakom en penna och dra de två lösa ändarna igenom. Täta mot pennan. Gör samma sak med den andra strängen. Scoot de två slingor tillsammans så att du har fyra trådar hänger ned sida vid sida.

3 Dra i snöret på höger över de två mittersta delarna, som kallas ankare, och under sträng till vänster.

4 Dra den vänstra strängen under ankare och genom öglan som skapats av strängen till höger. Fortsätt i detta mönster för två inches. Dina knutar bildar en vriden spiral.

5 Sätt en pärla på ankarna och skjut upp för att möta knop. Ta ytterkardelerna ned endera sidan av strängen och fortsätter att arbeta i mönstret ovan för ytterligare 1 1/2 inches.

6 Lägg till en andra pärla och arbete för en annan 1 1/2 inches.

7 Lägg till en tredje kula och arbeta för halv tum. Prova halsbandet för att se om det kommer till mitten av halsen. Om den inte gör det fungerar för en annan tum och lägga till en annan pärla. Fortsätt att lägga pärlor var 1 1/2 inches tills halsbandet når halvvägs.

8 Skjut hängande på ankarna. Slå in två utanför strängarna runt som du gjorde med mindre pärlor.

9 Fortsätt att lägga pärlor var 1 1/2 inches för att matcha den första halvan. Avsluta med 2 inches av knop.

10 Dra halsband från penna och placera den runt halsen för att se till att det passar. Knyta fyra arbets strängar i en stor knut som kommer att dra genom öglan som var på pennan. Se till att knut är stor nog att rymma halsbandet säkert runt halsen utan att glida igenom startslingan. Klipp bort överflödigt garn från slutet på knuten, eller lämna den hängande mellan axlarna.