XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Marin stil Decorating Ideas


Genom att använda rätt tillbehör kan förvandla en boyta till en nautisk land. Nautiska dekor teman sträcker sig från visioner av ljusa soliga dagar på en segelbåt till mörka bilder av pirater. Vare sig det gäller en liten redecorating projekt eller en fullständig genomgång av ett rum, kan nautiska objekt ge ett rum en känsla av det öppna havet. Ta alltid kostnad, utrymme och tillgång till objekt i beaktande innan nautiska inredning.

Mast

Marin stil Decorating Ideas


Masten är en viktig del av många sjöfart fartyg. För alla som har segel, tjänar masten som den främsta stöd för rörelse. Införliva en mast i hemmet för en nautisk inredning tema. I grund och botten, en mast består av en primär stolpe med tvärstag för att hålla seglen på plats. Tvärstagen kan bilda en rektangulär form, eller en triangel form. Skapa masten med polerat trä och placera den på golvet bredvid en central vägg, eller i mitten av ett stort, öppet rum. Göra seglen från ark eller andra bomullstyg skuren för att passa den valda formen av masten. Lägga till en flagga till början av stolpen för extra effekt. För inte så listig dekoratör, fråga om att köpa en färdiga masten kapas för att passa i ditt hem butiker båtströmförsörjning. Wrap nautiska rep runt stången för att slutföra utseende.

Kaptenens logg

Marin stil Decorating Ideas


I gamla berättelser om havet, är berättelsen ofta berättas genom noterna hålls i kaptenens logg. Dessa loggar användes för att notera vädret, platsen för fartyget och dagliga händelser ombord. Införliva en kaptenens logg i en nautisk tema genom stencilera ord på väggarna. Till exempel, beräkna latitud och longitud i rummet för en "post" på en vägg. En lista över familjemedlemmar skulle kunna fungera som en besättningslista på en andra plats. Införliva datum huset köptes eller ett bröllop datum i en marin stil talesätt, till exempel "Den femte oktober år 2010, besättningen ombord på en ny resa." Tillsammans med stencil ord, stencil eller måla andra nautiska föremål på väggarna, inklusive fyrar, båt åror och liv bevarare.

I Hull

Marin stil Decorating Ideas


Galeoner och andra hav beklädnads fartyg år tidigare gjordes av lamellen trä. Träet mörknade med ålder och var ofta grov eller knotiga. Insidan av många gamla fartyg förblev omålade eller färdiga. Använd denna leta efter en nautisk tema rum. Täcker väggarna med 4 till 6 tum breda lameller fästa horisontellt på väggen. Välj en grov ved, förbehandlade från ett sågverk. Färga det en djup färg för att efterlikna en åldrande fartyg. Dekorera dessa väggar med runda ankare, steerage hjul och andra nautiska föremål.