XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Metal Electric Go Kart för barn


När du köper en go-kart för barn, är det mycket viktigt att tänka på säkerheten och enkel drift. Batteridrivna go-kart kräver inte en gasmotor eller koppling och av dessa skäl är ett bra val för barn eller nybörjare. Dessutom motorer som drivs av elektriska batterier är mindre än traditionella gasmotorer och därför inte har så mycket hästkrafter eller nå höga hastigheter. Metall, stål och aluminium ramar är mycket tåliga och kan hantera en hel del slitage. Till skillnad från plast eller trä-inramade go-kart, inte metallen inte böja, avbrott eller buckla lika lätt. Således, metall ramar är säkrare för barn go-karters.

elektriska batterier

Till skillnad från traditionella gasdrivna go-kart, eldrivna go-kart är mer miljövänliga. De producerar inte giftiga ångor och gaser såsom kolmonoxid. Vidare har ägarna inte behöver oroa sig för lagring, spilla eller läckande gas och olja. Bäst av allt är att eldrivna gokarts kräver inte den extra kostnaden för att köpa bensin på en regelbunden basis. Elektriska batterier måste laddas regelbundet och kan ge uppemot två timmar ridning tid. De är också tystare och lättare att använda än gasmotorer eftersom allt man behöver göra för att starta motorn vänder de nyckeln i tändningslåset.

metallstomme

Go-kart med metallstomme oftast tillverkade av stål. Tvåsitsiga stål inramade go-kart har oftast en svetsad stål störtbåge som ger extra stöd och säkerhet för fordonet. Även metall inramade go-kart är tyngre än trä eller plast ramar, de är mer hållbara och varar längre total. Aluminium är en lättare metall för att överväga och är fortfarande starka och hållbara.

Blade GK Battery Go-Kart

Metal Electric Go Kart för barn


Blad GK Battery Gokart är en elektrisk batteridriven go-kart rekommenderas för barn i åldern tre till sju år. Ramen är tung gauge svetsat stål, vilket innebär att det är mycket slitstarkt och kommer att pågå i många år. De laddningsbara elektriska batteri driver en 10-amp motor som kan nå upp till fem miles per timme. Detta är en bra modell för att köpa för barn med liten eller ingen erfarenhet på en go-kart. Standarden Blade GK Battery Gokart levereras med två 12-voltsbatterier som varar någonstans upp till två timmar innan det måste laddas.

Razor Ground Force Electric Go-Kart

En elektrisk 12-volts batteri driver Razor Ground Force Electric Go-Kart. Kroppen av go-kart är helt konstruerad av stål. Razor Ground Force Electric Gokart kan nå hastigheter på upp till 12 miles per timme och därför rekommenderas för barn över åtta år. Den elektriskt batteri kräver en initial laddning av 12 timmar och ger 45 minuters körtid. Razor Ground Force Electric Gokart är utrustad med två vanliga laddningsbara 12-voltsbatterier.