XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Mors dag Pocket hantverk för barn


Mors dag gåvor behöver inte vara stora och dyra att visa mamma hur mycket du älskar henne. Pocket hantverk är de tillräckligt små för att passa i en byxficka och är lämpliga för barn som vill göra en gåva för mors dag, eftersom de är i allmänhet lätt att konstruera.

Denim Pocket Craft

En bokstavlig tolkning av mors dag pocket hantverk är denim fickan magnet. Bakfickorna av gamla jeans måste tas bort och ha magneter limmas på ryggen. Fickorna kan vara dekorerad med textilfärg, glitter, spets och alla andra tillämpliga utsmyckning. Textilfärg kan användas för att skriva "kuponger" eller "lämna ett meddelande" på fickan. Denim magneter kan placeras på kylskåp för enkel åtkomst. Kände kan också användas för att skapa sådana hantverk.

spa Crafts

Litet spa mors dag hantverk inkluderar användning av små dragsko påsar för badsalt och bad pärlor bundna i en ganska band eller små burkar av lager badsalt i olika färger. Utskrivbara dospåsar från hantverksställen kan användas för havregryn mjölk bad eller andra bad recept. Äldre syskon och pappor kan hjälpa barn att göra små doftande tvålar med hjälp av recept från hantverks platser. Spa dörr hängare tecken är en annan hantverk projekt för när mamma behöver ensam tid att koppla av i badkaret.

Ört Kit Crafts

Om du har sett de små ört kit i butiker försöker göra din egen. Små keramiska krukor kan användas, även om ganska påsar och dragsko påsar kan också användas beroende på örten som du väljer. Krukor kan fyllas med små mängder av jord och frön för den valda ört, som lavendel, eukalyptus eller ylang-ylang. Dekorera krukor med diverse färger och glitter är också ett alternativ, inklusive stavning ut "Mamma" eller "Lycklig mors dag."

Syssla Kort

Små syssla kort lätt passa in Mom främre eller bakfickor. Börda kort idéer inkluderar "diska i en vecka," "kratta löv," "Weed köksträdgård," "städa badrummet" och "vakuum My Room." Kort kan dekoreras med färg, markörer, kritor, glitter och klistermärken. Hål kan stansas i korten och gängad med en ganska band ges som en uppsättning. Kortpapper eller flingpaket kan användas för att skapa korten.