XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

När gör Leghorn kycklingar producerar ägg?


Kommersiella äggproducenter föredrar Leghorns på grund av sin enastående äggproduktion. Varje leghorn lägger ungefär 260 till 300 vita ägg per år. Leghorns är en liten arbetsföra ras och därför inte särskilt användbara för köttproduktion. Även vit är den vanligaste färgen på leghorn, de kommer i en mängd olika färger inklusive buff, spärrade, svart och rött, och kan ha antingen en enda kam eller en ros kam.

Från Chick till Unghöns

Även Leghorns är produktiva lagren som vuxna, de behöver tid för att växa och utvecklas innan du lägger ägg. Mjuka duniga kycklingar förlorar sin ludd och växa till unga vuxna med riktiga fjädrar snabbt. Unga kvinnliga kycklingar kallas unghöns börjar lägga ägg i 18 till 20 veckor. Ibland kan en leghorn pullet ta längre tid än 20 veckor för att börja lägga, men dessa produktions fåglar har fötts upp för att lägga tidigt och ofta.

Äggläggning Cycle

Livorno höns producerar ett ägg ungefär var 25: e timme. Dock kommer höns bara lägga ägg under dagsljus. Sedan om tid kommer att öka åtminstone en timme varje dag, så småningom kommer att lägga tid sker på natten. Hönan hoppar helt enkelt den dagen och startar färskt på morgonen nästa dag. När i full produktion, kan en leghorn höna lägger nio ägg för varje 10 dagar.

Produktion

Leghorns är i stånd att lägga upp till 300 ägg i ett år. Däremot produktionen minska med tiden, och kommer att sluta helt under ruggning. När hönan är omkring två eller tre år gammal, minskar produktionen med 10 till 20 procent. Leghorns behöver också 14 till 16 timmars ljus varje dag för att hålla sig i hög produktion. Äggläggningen saktar på vintern på grund av färre dagsljus, såvida du inte ge ytterligare belysning i hönshuset.

Näring

Eftersom utvecklings kycklingar, Leghorns behöver en chick starter foder som innehåller 20 till 21 procent protein. Från sex veckor tills äggproduktion börjar mata dem en utvecklings foder med 16-till-19-procent protein. När de börjar lägga ägg, byta foder till ett äggläggande blandning som är rik på kalcium och har 16 till 18 procent protein.