XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Naturlig Behandling för calcific tendinit


Calcific tendinit kännetecknas av en ansamling av kalkavlagringar i rotatorkuff av axeln, vilket resulterar i smärta och begränsad rörelseomfång. Vanligtvis löser tillståndet till slut själv. Samtidigt kan fullfölja en naturlig behandling för calcific tendinit bidra till att minska symtomen.

Fysioterapi

En sjukgymnast kommer att mäta förlusten av rörelse och utföra en mängd olika manipulationer för att hjälpa till att lossa upp muskler och senor som omger rotatorkuffen. Terapeuten också kommer att rekommendera specifika övningar för patienten att utföra hemma.

ultrasonografi

Även känd som fonofores innebär denna behandling användning av ultraljudsteknik för att projicera värme på det drabbade området.

Tens

Vanligen är angivna enbart med TENS, är målet för denna behandling att elektroniskt stimulera nerverna i den drabbade regionen.

Akupunktur

En konsensus uttalande från National Institutes of Health säger att akupunktur minskar smärta i samband med ortopediska sjukdomar effektivt.

botaniska Medicine

Enligt University of Maryland Medical Center, kan vissa örter bidra till att minska inflammation. Dessa inkluderar bromelain (ananas enzym), Curcumin (gurkmeja), kattens klo, Boswellia och vit pil bark.

Homeopati

Homeopatiska läkemedel tillverkade av Arnica Montana, Rhus toxicodendron och Phytolacca kan användas för den naturliga behandling av calcific tendinit