XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Neon unge födelsedagstårta idéer


Barn födelsedagsfester inspirera intressanta dekorationer och galet kul, inklusive glöd-in-the-mörka och neonfärger. Använd rikligt med neon ballonger, glöd-in-the-mörka objekt och svarta ljus för att skapa en stämning. Glöm inte att inkludera en neon tema på kakan också. Oavsett om du använder neonfärger på kakan eller om du använder svart ljus eller andra metoder för att göra kakan lyser i mörkret, är en "glödande" kaka säker att komma med ett leende till ansiktet på födelsedagsbarnet och hans vänner.

neon Icing

En neon inspirerad tårta görs enkelt med hjälp av isbildning i en neonfärg. Använd vit glasyr för att skapa en duk för neon glasyr, eller använd neon glasyr för att täcka kakan och en kontrasterande färg för andra element. Neon färgade glasyr kan göras eller köpas på livsmedels eller hantverk butiker. Till exempel, skapar neongul genom att blanda gult och grönt tillsammans. Använd neon grön, gul, orange och rosa för att skapa punkter, blommor och andra dekorativa element. Skriv "Happy Birthday" på moset i neon glasyr också. Smiley ansikten och fredtecken ger en distinkt 1960 eller 1970 känner.

Neonljus med tårta

Ett sätt att bokstavligen skapa en neon upplyst kaka är att använda glöd pinne ljus som en kaka topper. Köp glödljus på en dollar eller fest butik. De glöd stick lampor lyser upp när de är spruckna på mitten. Inte aktiverar lamporna förrän precis före användning. Använd glow sticks för att skapa bågar genom att båda ändarna av pinnar i kakan. Pinnarna är tillräckligt flexibla för att böja, men är ändå tillräckligt för att stå upp. En annan metod för att använda glöd lampor är att lägga ljus runt kakan, som lyser kanterna på kakan.

Neon tårta och svart ljus

Använd svart fondant att skapa en yta för glöd-in-the-dark neon kaka. Använd vitt och neon isbildning att skapa ord och dekorativa element av kakan, och använda vita ljus med tårta. Inte avslöja kakan tills det är dags att klippa och äta. Innan föra kakan in i rummet, stänga av alla husets lampor och klicka på svarta ljus du har placerat över eller runt kakan tabellen. Kakan lyser i mörkret på grund av de svarta ljus.

neon tillbehör

Accessorize en vanlig, off-the-shelf tårta med glöd-in-the-dark-stjärnor som köpts på en dollar eller fest leverans butik. Lägg stjärnorna på toppen av kakan och dämpa belysningen så att gästerna ser kakan glöd. Det finns andra glöd-in-the-dark exemplar till köp, liksom, inklusive buggar, fjärilar och därtill hörande solsystemet. Lägg neonljus för att göra en vanlig tårta pop.