XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Nyhet gåvor för en brandman


Brandmän en viktig service till samhället och hålla familjer säker. Ofta brandmän volontär och ta eld teknik klasser för att förbereda sig för denna krävande karriär. Om du letar efter en nyhet gåva att visa din uppskattning för allt det hårda arbete som dessa modiga män och kvinnor, anser objekt som klockor, kalendrar, muggar och t-shirts. Skrivbord arrangörer och nyckelringar är ett sätt att hjälpa honom att hålla organizated medan stationen. Gå för gåvor som är praktiska och något som han kan använda.

tids gåvor

En brandman klocka är en praktisk present. Köper en klocka med föremål såsom en brandstation eller en vattenslang tryckt på ansiktet. En brandman-tema klocka är ett annat alternativ. Köp ett skrivbord eller väggklocka i form av en flamma eller en brandbil. Anpassa gåva med gravyr sina initialer eller datum han blev en officiell brandman.

presentkorgar

Hon kommer att tillbringa många timmar på stationen, så fyller upp en gåva korg med några hälsosamma munchies, såsom frukt, energikakor och smoothie mixar. Om hon har en söt tand, fylla en korg med hemlagad mynta chocolate chip cookies hon älskar. För att hålla upptagen, ge henne en korg fylld med romaner skriven av hennes favoritförfattare eller DVD-skivor av klassiska filmer. Eftersom hon kan ha fastnat med ett gäng män vid brandstationen inkluderar kille flicks som "Rocky" och "Rambo", så hon kan dela gåvor med medarbetare. Dessutom inkluderar brandbekämpning tema filmer som den klassiska "Skyskrapan brinner" eller Ron Howard filmen, "Backdraft."

kalendrar

Hjälp till att hålla honom organiserade genom att ge honom en brandman tema kalender. För killar kan godmodiga kalendrar inkluderar sexiga kvinnor klädda i brandbekämpning redskap. Du kan också ha bilder på sin familj placeras på en kalender. Han kan vara med sin fru och barn, även när han är borta på stationen.

muggar

För en kaffedrickare, köpa en mugg för henne att hålla vid stationen. Eftersom hon kommer att tillbringa timmar i taget på stationen, köpa muggar med familjebilder. Genom henne en mugg med ord, såsom "Brandmän gör det bättre" eller "# 1 Brandbekämpnings mamma."

Kläder

För kalla kvällar vid stationen, köper en varm filt eller ett täcke med en huva och ärmar. Ylletröjor kommer att hålla henne varm. För kocken i gruppen köpa ett förkläde och en kock hatt, med en humoristisk talesätt, såsom "Keep tillbaka. Hot Stuff Coming Through!" Köp en T-shirt eller tröja med alla namnen på medlemmarna i stationshuset tryckt på baksidan.