XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Oahu fiskeguide


Bland andra attraktioner Oahu, erbjuder vackra fiskeplatser och en mängd fisk som fångas. Det finns fiskeområden och möjligheter för fiskare på alla utbildningsnivåer, och du kan även hyra utrustning om det är för mycket att bära din egen tillsammans. Blå marlin, randig marlin, bonit, Wahoo och gulfenad tonfisk är bland de mest populära fisk som fångats i Oahu.

Djuphavsfiske

Det enklaste sättet att gå djuphavsfiske i Oahu är att boka en fiske charter. Företaget kommer att fungera som din personliga guide och förse dig med utrustning samt. De vet de bästa platserna och är väl förtrogen med vatten, så att de kan hålla dig säker. Företagen kan också ta dig till några olika platser under dagen. Att välja den bästa staden att hyra en fiskebåt från, tänka på tystare fläckar på ön. The North Shore och Haleiwa erbjuder lugna vatten med färre turister än Honolulu området, liksom platser på den motsatta sidan av ön. Om du föredrar att gå ut på egen hand, kan du hyra en båt och ge sig ut till havs. Du måste dock vara försiktig med var du huvudet och de områden som du väljer om du inte är bekant med vatten.

Surf fiske

Du kan fiska direkt från stranden på ett par ställen. Fiske i statliga parker och rekreationsområden såsom Sans Souci State Recreation Area, regleras av tjänsten park. Barbers Point Beach Park och Chun Reef - Kawailoa har också bra fiske. Det finns områden som erbjuder både fiske och bad, så se till att vara medveten om de simmare i dessa områden. Inte kasta din linje i ett bad eller snorkling område.

Flugfiske

Även om inte den mest populära eller omtalade fiske i Hawaii, Oahu erbjuder fortfarande stora rev och lägenheter områden för flugfiske. Det finns ofta skarpa kanter av koraller i dessa områden, så se till att bära gamla gymnastikskor, gummistövlar eller någon form av skydd på fötterna. Du kan fånga trevally, bonefish, och goatfish inom dessa områden. Keehi Lagoon, Aina Haina och Kaneohe Bay är de bästa områdena för flugfiske (se referens 3).

Kayak Fishing

Om du vill prova något unikt på Oahu och du älskar fiske, bör du överväga kajak fiske. På den västra stranden, är kajak fiske populärt. Du kan hyra fiskeklara kajaker beredda att transportera dig och alla dina prylar. Du kan också göra tandem kajak fiske. Prova två bra kajaker eller Go Bananas Kajaker för information, turer, uthyrning, försäljning och all hjälp du kan behöva att sätta ut på vattnet.

Färskvatten kontra saltvatten

Licenser krävs för färskvatten på Oahu, och de är lätta att få tag på. Det finns inte många sötvatten fiskeplatser, men det finns vissa bäckar, små floder och små sjöar där du kan fånga tucanare, bas, abborre, havskatt och tilapia. Lake Wilson och Nuuanu Reservoir är de två bästa platserna på Oahu för insjöfiske (se referens 3).