XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Objekt som använder Pneumatics to Work


Pneumatik är användningen av komprimerad gas eller luft, vare sig för att driva ett verktyg eller styrning av rörelsen hos ett objekt. Pneumatiska föremål är alla omkring dig varje dag. Stötdämpare, remskivor och även tandvård verktyg använder tryckluft, som gör många hög effekt Construction Tools. Denna teknik gör det möjligt att skydda fingrarna på ditt barn från en racketen kökslucka och det ger bilen en mjukare åktur.

Spikpistol

Objekt som använder Pneumatics to Work


Pneumatiska spikpistoler, även kallad spikpistoler, använder tryckluft för att ställa naglar som finns inne i verktyget. Vissa spikpistoler hålla patroner av naglar och vissa håll remsor. Även pneumatiska spikpistoler är stora och ofta tunga, de gör jobbet att sätta många naglar gå snabbare än att använda en vanlig hammare. Jobb som är tråkiga, såsom att fästa BMC trim och listen, är bra val för denna typ av verktyg. Eftersom spikpistol inte slår materialet på samma sätt som en hammare gör, finns det oftast liten eller ingen skada på det material som spikas. Det finns inget behov att använda en spik inställd att försänka naglarna eftersom verktyget gör det automatiskt genom att ställa in djupet. Pneumatiska spikpistoler också ställa dyckert (mycket små tråd spikar), häftklamrar och efterbehandling naglar. Var försiktig och bära skyddsglasögon vid hantering av en pneumatisk spikpistol rekommenderar Tim Carter av Fråga Builder. De är kraftfulla verktyg som kan orsaka allvarliga skador om de hanteras.

Dörrstängare

Pneumatiska dörrstängare finns på många skärmen och storm dörrar. De består av en pneumatisk cylinder, en ledad stav och ibland en justerbar kedja. Syftet med en pneumatisk dörrstängare är att förhindra racketen dörren och att automatiskt stänga dörren om den lämnas öppen. När en kedja används, den förhindrar dörren från att öppnas för långt. Även äldre modeller av pneumatiska dörrstängare ser industriell och är svåra att dölja, är nyare modeller utformad för att smälta med din inredning, som förklaras på Danny Lipford hem förbättring webbplats.

pneumatisk hammare

Objekt som använder Pneumatics to Work


Pneumatiska hammare är rivnings verktyg som finns i handhållna till tung utrustning storlek, förklarar Bob Vila. De sysselsätter en stark, metallstav som slår in material som sten eller betong tills den bryts i mindre, hanterbara delar. Små hammare är stora jämfört med andra verktyg såsom borrar, men de drivs av en person som innehar två handtag. De används för att bryta isär små mängder material där större verktyg kan orsaka för mycket skada. Pneumatiska hammare storlek bulldozers kan driva igenom tjocka lager av sten eller betong, men de är bäst där skador på omgivande områden är inte ett bekymmer.