XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Owl projekt för barn


Att välja roliga uggla hantverk för barn kan verka överväldigande när man tittar på hur många idéer som finns att välja mellan. Internet, till exempel, är full av kreativa idéer. Också överväga att kolla ditt lokala bibliotek för en bok eller två på kreativa uggla hantverk. Bestäm hur mycket tid och pengar du vill investera i projektet. De flesta projekt kräver köp av ett fåtal föremål, som vanligtvis kan hittas runt huset. Besök din lokala hantverk butik för något annat du kan behöva.

Papper Plate Owl

Owl projekt för barn


Du behöver sax, lim, kritor eller markörer, googly ögon och tre papperstallrikar. Ta din första papper plattan och vik den mellersta tredje av plattan nedåt och lim. Du kommer att behöva göra två slitsar eller tårar, så att när den mellersta är nedfällt du kommer att ha två punkter på varje sida. Dessa är ugglans knippen eller "öron". Limma googly ögon på den vikta sektionen. Limma den nedre kanten av plattan till toppen av en annan platta för att göra kroppen. Skär den tredje pappersplattan på mitten och limma det på varje sida av kroppen för att representera vingarna. Använd markörer eller kritor att dra detaljerna, såsom fjädrar och näbb.

Kul Skum Owl

Owl projekt för barn


För detta roligt projekt, behöver du sax, lim, penna, stödskivan och olikfärgade skum former. Använd din penna för att rita din uggla kontur på stödskivan. Bestäm vad formar du vill använda innan du börjar limma någonting. Överväga att använda trianglar för fjädrar och cirklar för ögonen. Börja limning formerna nerifrån och upp för att förmedla effekten av skiktade fjädrar. Använda en triangel för näbben.

Paper Bag Owl

Owl projekt för barn


Du kommer att behöva en brun papperspåse, saxar, lim, kritor eller markörer och kraftigare papper. Vik väskan platt. Du kommer att märka att botten av påsen i jämnhöjd med den ena sidan av påsen. Detta kommer att vara ugglan ansikte. Rita och klipp ut två vingar, en näbb och fötter på konstruktion papper. För ögat kan du välja mellan att dra dem eller limning googly ögon. Limma till vingar och näbb till kroppen av ugglan. Använd sedan dina kritor eller markörer för att avsluta de sista detaljerna i ugglan.

Owl Mural

Owl projekt för barn


Du behöver en bok med bilder av ugglor, penna, vitt papper, färgat kraftigare papper, lim och ett hantverk cirkel punch. Välj en bild på en uggla från boken. Använd din penna för att rita konturerna av ugglan på vitt papper. Stansa ut en mängd olika färger från konstruktion papper. Om hål anpassar sig till olika hålstorlekar, punsch färger i olika storlekar. Börja limning din färgade cirklar på konturerna för att skapa din uggla. När den torkar, kan bilden inramade och hängde på väggen.