XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Ping G10 Axel Alternativ


Ping G10 rostfria järnklubbor är utformade med mycket låg tå viktning, vilket ökar tröghetsmoment, vilket ger större konsekvens och förlåtelse. Klubbarnas tyngdpunkt ligger lägre i klubbhuvudet och bort från träffytan, vilket resulterar i högre lansera skott med mindre spinn. Strykjärn har en anpassad vändpunkt som har utvecklats för att producera en konsekvent bollhastighet och en elastomer insats som minimerar vibrationer.

G10 Översikt

Klubbarna i G10 linjen är passform och anpassade byggd för att passa dina specifika behov. Serien innehåller åtta strykjärn, 2 till 9, och innehåller en pitching wedge, nytta wedge, sand wedge och lofted kil. Irons försedda med en stålaxel har en sving av D0, medan de med en grafit skaft är en poäng lättare. Pitching och allmännyttiga kilar har en sving D2, sand kilar har en sving av D4 och lofted kilar har en svingvikt av D6. Som med strykjärn, kilar är försedda med en grafit skaft har en sving som är en poäng lättare.

Ping TFC 129I

TFC 129I är en axel som designats av ping speciellt för G10-serien. Axlarna är gjorda av grafit och har progressiv vikt, flex och vridmoment profiler, som bidrar till att öka hastigheten på klubbhuvudet och optimera klubbens kontroll, konsistens och känsla. TFC 129I finns med mjuk regelbundet, regelbunden och stela flex. Den mjuka R-flex skaft har ett vridmoment på 3,5 grader och väger 70 gram, medan de vanliga och stela-flex axlar har ett vridmoment på 2,6 grader. Den regelbundna-flex skaft väger 74 gram, och den styva-flex skaft väger 86 gram.

ping AWT

Ping Stigande Vikt Technology axlar är konstruerade för att ge lättare långa järnen för ökad hastighet på klubbhuvudet och en högre bollbana. Axlarna är också utformade för tyngre korta järn, vilket ger spelarna mer kontroll och ger en lägre bana. AWT axlar är tillverkade av stål och finns med mjuk vanlig, vanlig, stel och extra styv flex. Den mjuka-R flex skaft har ett vridmoment på 2,1 grader och väger 96 gram, medan den vanliga-flex skaft har ett vridmoment på 2 grader och väger 99 gram. Den styva-flex skaft har ett vridmoment på 1,6 och väger 108 gram, och extra styv-flex skaft har ett vridmoment på 1,5 grader och väger 117 gram.

Ping Z-Z65

Ping Z-Z65 är en lätt stålaxel. Det har en hög flexpunkt, som är avsedd för spelare som föredrar en lägre bana. Den styva-flex skaft är det enda alternativet i Z-Z65-serien. Den har ett vridmoment på 1,6 grader och väger 109 gram. Z-Z65 ger vanligtvis en lägre bollflykt än AWT stel-flex skaft.