XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Pirate Lady kostym Idéer


Pirat dräkter är ett populärt val för Halloween och andra dräktpartier eftersom de är roligt och lätt att göra. Det finns många olika alternativ när det gäller att pirat dräkter, och du kan lägga till olika tillbehör för att anpassa din kostym. En pirat är en rolig kläder oavsett om du är ensam eller i en grupp, så börja sätta ihop din pirat kostym idag.

traditionell pirat

Pirater bära vanligtvis en hel del rött, svart, brunt och vitt så hitta kläder med dessa färger. Svarta byxor med höga stövlar och en baggy vit button-down med en robust väst är en stor, enkel pirat kostym. Lägg hoop örhängen och en triangel hatt för en mer autentisk effekt. Röda och svarta ränder är också mycket påminner om pirat klädsel, så lägg en halsduk med detta mönster för att avsluta ensemble.

Jänta

En pirat wench kostym börjar med en kort kjol med någon form av ruffle eller vaddering undertill så det puffar ut lite. En stram livstycket är en annan viktig faktor till denna outfit. Lägg nätstrumpbyxor eller rippade strumpor, höga klackar och skallen & korsar ben smycken att slutföra utseende.

Kapten

Förvandla dig till en pirat kapten med baggy grå eller svarta byxor instoppat i stövlar - ju högre desto bättre. Om du inte har några höga stövlar, kan du hitta boot omfattar högst kostym butiker. Bära en traditionell pirat hatt och ögonlapp, och se till att bära en pirat svärd för att visa de andra pirater vem som bestämmer.

Kapten Krok

Ge kapten krok pirat dräkt en feminin twist genom att lägga till klackar och nätstrumpor till en stor röd trenchcoat och röd putsade pirathatt. Cinch midjan på pälsen med en brunt bälte med en stor spänne, och bära en vit eller grå ruggig scarf runt halsen.