XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Plast 2-liters flaska Crafts


Konsumenterna kasta bort mer än 60 miljoner plastflaskor varje år. Med hjälp av några punkter från i hemmet, kan plastflaskor 2-liters omvandlas till roliga hantverk för barn. Säkerhet är alltid en försiktighetsåtgärd, så att föräldrar bör vara noga med att stå nära när barn använder vassa verktyg som sax för att skapa plast hantverk med flaskor 2-liters.

Maraca

Tvätta ur en 2-litersflaska med tvål och vatten. Skölj flera gånger för att avlägsna tvålrester. Vrid 2-liters flaskan upp och ner på en torr dishtowel och torr. Häll torkade bönor i plastflaskan. Tillämpa icke-toxisk lim runt toppen av den 2-liters flaska. Skruva locket på snäva och torka i 24 timmar. Ge plastflaska till ditt barn att spela musik med.

dekorativ vas

Skär en plast 2-liters flaska i hälften. Tvätta toppen och botten med tvål och vatten. Placera på en torr handduk eller disktrasa och torka. Fäst dekorativa stenar eller stenar på utsidan av botten av två-liters flaska med hantverk lim. Efter att ha avslutat en sida, låt det torka enligt hantverk lim riktningar. Flip botten av 2-liters flaska över och täcker den andra sidan. Låt det torka igen. Fyll botten av 2-liters flaska med vatten och till färska blommor. Om konstgjorda blommor används, fyll botten med salt i stället för vatten, och tryck stjälkarna av konstgjorda blommor i saltet.

Hopprep Handtag

Skära en längd av lina mellan 8 och 14 fot lång, beroende på höjden av den person som använder hopprepet. Mata repet genom den större öppningen i toppen av den 2-liters flaska kvar från det dekorativa vasen. Skär ytterligare 2-liters flaska på mitten, sedan tvätta, skölja och torka flaskan. Mata den andra änden av linan genom den andra 2-liters flaska toppen. Knyt en stor knut i båda linändarna. Håll en flaskhals i varje hand och hopprep.