XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Pojk frisyrer för tjejer


Frisyrer och stilar hjälpa uttrycka vilka vi är och våra personligheter. Flickor och unga kvinnor kan ofta leta efter frisyrer som kompletterar deras smak inom mode och livsstil, såsom den definieras av musik eller kultur. Pojk frisyrer kan vara ett intressant sätt att visa vilka dessa unga kvinnor och flickor är samtidigt upp med dagens trender. Pojk frisyrer kan vara lätt att underhålla, och ändå tillåta flickor att hålla deras känsla av kvinnlighet.

Pixie Haircut

En pixie frisyr är en mycket kort frisyr för kvinnor. Pixie nedskärningar är tillräckligt kort för att avslöja pannan, nacken och käklinjen. Dessa nedskärningar plattare vanligen flickor och ung kvinna som har petite funktioner, eftersom de accentuera strukturen av ansiktet. Lägg liten frans till en pixie cut att tillåta håret att sidan sopade och fästs. Pixie nedskärningar är lätt att underhålla och stil, eftersom de kräver lite användning av stylingprodukter.

Fohawk frisyr

En fohawk är ursprungligen en korsning mellan en pixie cut och en mohawk. Håret klipps är mycket kort på båda sidorna av huvudet, och gradvis förlänger mot mitten. För att uppnå den fohawk utseende, bör flickor undvika rakning sidorna av huvudet ner till en 0 eller 1, eftersom detta kommer att skapa en faktisk Mohawk. Flickor med denna typ av hår kan lägga gel eller sprayprodukter att spika den avlånga centrum, eller fohawk, att spika upp.

emo frisyr

Emo frisyrer är vassa ändar, asymmetriska frisyrer som kan kräva en betydande mängd underhåll. Emo frisyrer följer genren emotionella berg livsstil, där flickor kan klippa sitt hår vid eller under käklinjen och axlar i lager. Emo hårklippning likna de frisyrer som ofta används i 1980-talet av manliga rockers. Håret på toppen av huvudet kan vara den kortaste skiktet, så att den kan poof upp när formaterad. Skära kanterna med en hår rakkniv tunnar det ut och skapar en hackig utseende. Flickor kan styla sina emo frisyrer med hjälp av en ljus pomada eller sprayer för att hålla håret ser snygg och underhållas.