XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Polaris XCR 120 tips


Polaris XCR 120 är en skoter avsedd att användas av barn. Den 120 hänvisar till 120cc motorn på snöskotern, vilket är en fyrtakts, single-cylinder med en förgasare. Polaris 120 linjen först tillverkades för 2000 års modell. Den senaste versionen av linjen är 120 Assault, tillverkas för 2011 års modell. Denna modell är ibland till som en "mini".

spår~~POS=TRUNC

Lossa spåren på 120 släden kommer att möjliggöra bättre prestanda, enligt Sportech. Se till att förarna inte halkar på kuggarna.

plast Skis

Polaris 120 är utrustad med plastskidor, som kan lägga hastighet till maskinen. Sportech och Fritids Motorsports rapporterar att testa visar plastskidor kan lägga till mer än 1mph till maskinen.

Justera broms Band

En dra broms kan minska maskinens hästkrafter och orsaka stopp problem. Rekreations Motorsports föreslår upplyft den bakre delen av släden och köra motorn under 30 sekunder vid full gas. Stäng av motorn, och om du känner värme på kopplingstrumman, bör bromsbandet justeras.

Matlagningsolja

Flera snöskoter rekreationsområden föreslår sprutning matolja på förarna och spårklackar för att öka maskinens prestanda. Oljan minskar motståndet på släden spår.