XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Presenttips för flickor i åldern 9-10


Vissa 9- och 10-åriga flickor är fortfarande mycket ung i hjärtat, och många i denna åldersgrupp leka med traditionella barndom leksaker. Andra flickor i denna ålder kommer att vara i en stor bråttom att växa upp och vill äga samma objekt de ser äldre flickorna åtnjuter. När du väljer en gåva för en 9- eller 10-årig flicka kan vara svårt, det finns några saker som kommer att tilltala nästan varje flicka i denna kategori.

Dockor och djur

Många 9- och 10-åriga flickor älskar djur, och det finns en mängd olika leksaker som skapats för unga flickor med detta faktum i åtanke. Uppstoppade djur såsom Webkinz, som kommer med en kod som gör det möjligt för barnet att få tillgång till ett online-spel och aktivitets webbplats har blivit enormt populär, och många flickor samla stora samlingar av dessa leksaker. En linje av leksaker som kallas "Littlest Pet Shop" har söta små plast djur och tillbehör som unga flickor verkar älska. Dockor är fortfarande populärt med denna åldersgrupp, även om de flesta tjejer kommer att föredra dockor som ser mer vuxen över baby dockor de älskade vid en yngre ålder. American Girl dockor är eftertraktade objekt för unga flickor, och de är tillgängliga med specialtillbehör och böcker som följer berättelser om fiktiva flickor som levde under en viss historisk epok. Barbiedockor göra goda gåvor för denna åldersgrupp också, och det finns alltid nya typer av Barbiedockor finns att välja mellan.

Kreativ

Flickor i åldern 9 och 10 år är ofta börjat utveckla kreativa intressen såsom måleri, teckning, sömnad, skulptera eller spela ett musikinstrument. Gåvor som stödjer dessa intressen såsom konst leveranser, hantverk kit eller sömnad material kommer att vara användbart och bidra till att främja dessa hälsosamma intressen. Betala för en klass eller några privatlektioner i barnets intresseområde skulle göra en generös och tankeväckande gåva som väl. Andra leksaker som erbjuder barn ett sätt att uttrycka sin kreativitet innefattar byggleksaker såsom Lego, Zoobs och Magnetix och tecken spela uppsättningar, såsom Playmobil, som ger barnen möjlighet att leka med leksaker djurparker, cirkusar, prinsessor, brandmän och läkare.

Mognare

Gåvor för mer mogna flickor i åldern 9-10 kategori kan innefatta elektroniska prylar som cd-spelare och CD-skivor, kameror, mobiltelefoner, MP3-spelare, spelkonsoler och handhållna elektroniska leksaker såsom Gameboy eller en Nintendo DS. Dessa gåvor kräver ett visst mått av mognad hos ägaren att använda dem på ett ansvarsfullt sätt och inte förlora dem; några flickor i denna åldersgrupp kommer att vara redo för detta ansvar, medan andra inte. Flickor i denna åldersgrupp har ofta börjat intressera sig för mode och njuta av att ta emot snygga kläder, skor, accessoarer eller pocket hår. Spela smink och nagellack set tillåta dem att känna sig vuxen och äldre än de är.