XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Punk Moderna Design


Om du skriker på platsen för rena linjer, färgkombinationer och "cookie cutter" dekor, sedan frossa i det kaos av punk heminredning. Autentisk punk inredning bör vara unikt, så känn dig fri att vara kreativ. Skapa din egen personliga touch kommer att hålla dig borta från banala känslan av vanliga hem inredning.

väggar

Paletten punk bör helst vara en av dina egna val. Det finns några idéer som du kan undersöka som kan hjälpa till i beslutsprocessen. Använd Goth färgsättning av svarta väggar och "blod" röda accenter. Svart och vit rutig väggarna är skater-inspirerad look eller ta den nya vågen punk riktning med svart, silver och rosa. Tavlan färg är ett roligt alternativ till vanlig färg. Den kommer i svart eller grönt och kan användas på en del av väggen eller på hela väggen. Detta kan vara där du skriver en dikt, krafsa ner några låttexter eller skapa din egen graffiti. Graffiti är en av de ultimata punk uttryck. Om att gå alla ut med en burk sprayfärg är alltför permanent, då graffiti väggdekorationer finns också.

Belysning

Hängande upp strängar av rep ljus är en okonventionell belysningslösning. För en sänglampa, använder ett stoppljus lampa. I matsalen, hålla sig borta från en traditionell ljuskrona ovanför tabellen och ersätta den med en discokula. Skalle ljus eller glöd-in-the-mörka skallar och stjärnor lägg till intressanta natten effekt. Skura hyllorna på sparsamhet butiker, försäljning gården eller antika gallerior för vintage ljuskronor eller en egendomligt formad lampa.

punk accenter

Ta fotografier av några graffiti runt kvarteret. Blanda färgfoton med svartvita bilder av en samtida konst utseende. Gör ett besök på varvet försäljning, pantbanker eller loppmarknader för gamla gitarrer. De kan hängas upp runt i rummet eller lutade mot väggen för en extra punk flare. Skapa några kasta eller accent kuddar för din soffa eller soffa med extra stora säkerhetsnålar. Klä upp en nödställda soffbord med en sammets kast. Hylla skatepunk känsla genom att hänga skateboards på väggen, montera dem på en hylla eller använda dem som din egen personliga hyllsystemet för böcker eller ljus. I stället för en vanlig spegel, ta glasskärvor och placera dem på väggen i en ram för en kuslig och förvrängd reflektion.