XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Rätt frisyr för en vikande hårfäste


Tanken på att gå skallig kan skicka några män rätt att hatten garderoben för något för att täcka sina huvuden. Inte gräma: Män med vikande hårfäste inte behöver tillbringa sina liv i baseball caps. Vissa frisyrer fungera ganska fint med vikande hårfäste, ofta gör dem verkar som om de inte existerar. Andra däremot, kan göra precis tvärtom och ge mer uppmärksamhet till håravfall.

överväganden

När man försöker att arbeta med en vikande hårfäste, första mätare var och hur mycket av hårfästet är vikande. Om hårfäste är knappt vikande, små förändringar i frisyr, såsom tillägg av lugg eller lager, kommer att göra susen. Om hårfäste är extremt långt bak på huvudet, gå med lugg eller en lurvig utseende kan hamna att du ser mindre fashionabla och mer som en clown. Ett annat alternativ som man kan kompensera en vikande hårfäste (eller mycket kort hår, eller en helt kala hjässa) är att växa några ansiktshår, såsom skägg, mustasch eller pipskägg.

Lugg

Vissa killar ser hämta med lugg, medan andra sluta se ut som de aldrig tog tredje klass. Om kan dras av frans, flera alternativ finns i överflöd för att dölja en vikande främre hårfäste. En all-over, medellång lurvig utseende gör susen, med lager i hela huvudet och luggen når till minst ögonbrynen. Caesar klippa, uppkallad efter kejsar Julius själv, är ett annat sätt att bära lugg. Denna nedskärning har kort hår runt sidorna och baksidan av huvudet. Toppen är kvar en smula längre och avsmalnar ned till lugg.

surrade

Buzz nedskärningar - i vilken en clipper används för att noggrant raka hårbotten - är ett bra sätt att bara gå med skallighet flödet. Med ultrakorta hår, kala fläckar göra för mindre kontrast med hårbotten. Flera typer av buzz cut är tillgängliga, med varierande längder. Borsten cut funktioner hår som är kort och överensstämmer med formen av huvudet längs sidorna och tillbaka, men är lite längre på toppen, som stack upp som en pensel. Butch är en all-over 1/4-tums snitt, medan burr är en all-over snitt av 1/8 tum eller mindre.

Skallig

Rakning huvudet helt kommer definitivt att bli av med några tecken på en vikande hårfäste. Liksom lugg, kan vissa män dra bort det som en otroligt sexig look - som gamla goda Telly Savalas - medan andra kan se ut som en boll. Skalliga huvuden är bäst rakade dagligen för att hålla dem snygga, smidig och handgripligas.

Varning

Precis som det finns ett antal fashionabla sätt att arbeta med en vikande hårfäste, det finns ett antal olika stilar som bara inte fungerar. Att hålla din långa hästsvans eller flätor på sidorna och tillbaka medan toppen av dig hårbotten lyser i solen oftast inte klippa det. Tupéer kan ha avancerat dramatiskt, men de sällan verkar verkliga, och ofta ser mer ut som ett badrum matta. Kammen-over, där en lång sträng av hår kammat över den kala fläcken, avslutar också upp ofta ser onaturlig och omodernt.