XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Rekommenderade livsmedel för Blodgruppsdieten


De grundläggande målen för "blodgrupp diet" är att ge skjuts metabolism, hålla den igång stark, och äta mat kompatibel med din blodgrupp. Livsmedel bryts ned av blodgrupp och förtecknas i kategorier, inklusive nyttiga livsmedel, "neutral" mat och livsmedel som bör undvikas.

underliggande principer

Joseph Christiano, ett naturläkemedel läkare och författare av "blodtyper, kroppstyper och Du", hävdar att du ska äta en kost som kompletterar din blodgrupp. Enligt Dr Christiano, beror på att varje blodtyp har denna särskilda egenskaper som tillåter en person att äta, smälta och tillgodogöra sig sin mat på ett visst sätt, och som inte följer denna ätaplan kan orsaka mat molekyler att limma sig till matsmältningssystemet , orsakar hälsoproblem.

Blodgrupp A

Personer med blodgrupp A kännetecknas av att ha mycket tjockt blod for genom deras ådror. Dessa människor bör äta mat som kan bidra till att förebygga hjärtsjukdomar och cancer. Kött som torsk, marulk, regnbåge, tilapia och sik är alla acceptabla som proteinkällor för typ A person. Mejeri alternativ inkluderar sojamjölk och soja ostar. Vegetabiliska proteinkällor inkluderar black-eyed peas, gröna bönor och bönor Pinto. Pumpafrön och röda jordnötter kan också ätas som ytterligare proteinkällor. Grönsaker som kronärtskockor, alfalfagroddar, broccoli, morötter, okra, lök och spenat rekommenderas också. Frukter --- inklusive aprikoser, björnbär, körsbär, tranbär och ananas --- kan ätas med måtta.

Blodgrupp B

Personer med typ B blod behöver inte undvika att äta alla mejeriprodukter. De kan äta de flesta kött med måtta, och har möjlighet att njuta av en större mängd livsmedel än blodgrupp A person. Lamm, vilt, kalv, kaviar, mahi mahi, kammusslor och tilapia är listade som nyttiga livsmedel för blodgrupp och är bra proteinkällor. Macadamianötter kan också ätas. Ägg är fetaost och keso också tillåtet. De bästa grönsaker för typ B-blod inkluderar avokado, broccoli, rödbetor, kål, blomkål, aubergine och jams. Frukter såsom bananer, tranbär, fikon, druvor och papaya är alla bra val av livsmedel.

Blodgrupp AB

En person med blodgrupp AB bör följa en liknande diet till både A och B. Om detta är din blodgrupp, kombinera mat listor för typerna A och B. Men äta mindre protein än vad som krävs av typ B-blod, och snappa majoriteten av det från vegetabiliska källor.

Blodgrupp O

blodgrupp O människor anses vara den "köttätare" i samhället. De har tunnare blod och starkare immunförsvar, så att de har mindre diet än andra blodgrupper. Blodgrupp O kost kan innehålla kött som nötkött, buffel, lamm, kalv, vilt, torsk, hälleflundra, regnbåge, röd snapper och tilapia som viktiga proteinkällor. Mozzarella ost och fettfri gräddfil är också tillåtet. Dock bör typ O blodgrupp inte äta pasta. Vegetabiliskt protein bör komma från pinto bönor och black-eyed peas. Andra grönsaker som är tillåtna omfattar kronärtskockor, avokado, broccoli, blomkål, selleri, spenat och kål. Du kan också äta fikon, plommon och katrinplommon.