XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Röd tegelvägg Design Idéer


I ett hem en tegelvägg kan ge en samlingspunkt för ett rum; i linje med tegel och den djupa färg gör en dramatisk uttalande. Oavsett om du bygger din egen tegelvägg eller arbetar med en befintlig vägg, kan valet av design och inredning ange tonen i rummet. För att få störst effekt ur din tegelvägg, välja designelement som gör det mesta av färger och texturer av tegelstenarna.

Fotoramar

När du vill inkludera en tegelvägg i rummet design system, ramar använda bilden. Om du vill skapa en modern, elegant utseende, använda svarta ramar parade med svartvita foton, kontrasten mellan de röda tegel och den svarta ramen kommer att lägga en touch av drama till rummet. I ett hem med en mer traditionell känsla, kan du använda naturliga träramar för ett varmare, mer bekväm look. Välj trä som har små rödaktiga undertoner att få i färgerna på tegelstenarna. De stora rektangulära ramar kommer att skapa en visuellt tilltalande geometrisk utseende i kombination med mindre tegel mönster.

Ljus

På en röd tegelvägg, kan lätt kasta en rad skuggor som gör det mesta av struktur och färg i tegel. Om du vill ändra på väggen, montera lampetter direkt på tegelstenar; växelvis, gå med små lampor eller ljus placerade på hyllor eller sidobord. Välj mjuka, låg wattal lökar för en mild glöd. När den placeras bredvid tegelvägg, kommer belysningen att göra det mesta av de naturliga toner och skapa en varm glöd i rummet.

Inbyggd Arch

När du installerar en tegelvägg i ett sovrum, kan en inbyggd båge göra en stark design uttalande. Planera bågen så att din säng kan passa på insidan av bågen; Det kommer då att ta över platsen för en sänggavel. Du kan också använda en båge i ett vardagsrum eller runt en eldstad eller ett fönster där den kan fungera som en ram och en brännpunkt. Välj en båge stil som matchar resten av huset konstruktion så att det ser ut som en ursprungliga arkitektoniska detaljer.

cirkulär Art

Den främsta attraktionen på en tegelvägg är ofta färger och mönster av tegelstenarna själva. Om du har en vidsträckt väggen kan emellertid en enkel cirkulär konst bryta upp utrymme och ger en intressant geometrisk kontrast. Du kan hänga en cirkulär spegel, till exempel, eller hitta en sfärisk ram. Om du hittar en bit metall konstverk gjorda av smidesjärn, kommer enkelhet linje och textur av materialet fungerar bra med konsistens och färg av tegelstenarna.